Annonse

Mange spør meg hvilket syn jeg har på vaksinen. Jeg er ikke antivaxer og tok vaksiner da jeg skulle til Afrika med Bjørn Kjos. Men koronavaksinen takker jeg nei til. Jeg liker ikke å bli manipulert til å ta to stikk i armen som jeg ikke trenger. Jeg sier nei av etiske grunner. Det er min kropp det handler om. Jeg har et immunforsvar. Vaksinen er hasteutviklet og noen har dødd av den.

Her er 5 ærlige grunner. Hva er din mening?

  1. Ta vaksinen – gjør det for Norge: Å spille på følelser for å få folk til å ta en hasteutviklet, usikker vaksine, er uetisk. Å true med å utestenge deg om du ikke tar vaksinen og lokke med at du får reise om du tar den, er suspekt. Å si at andre kan bli syke om du ikke tar vaksinen, er manipulerende og usant. Det finnes ikke bevis. Bestemor kan dø likevel, fordi hun er gammel eller ensom. Vi har virus hele tiden. Flere dør av influensa. Helse er en privatsak. Jeg er kun ansvarlig for meg selv og egen kropp. Det er du også. At vi presser vaksinen på unge og gamle i u-land som kanskje blir syke eller dør av den og lanserer den som den eneste redningen, er forferdelig. Det gir meg vond smak i munnen. Det er uverdig. Fattige trenger først og fremst rent vann og mat. Og ingen forteller dem at vitaminer og andre medisiner, som Ivermectin, kan hjelpe.
  2. Vaksinen er sikker – bare ta den!  Er vaksinen virkelig så sikker og trygg som mange helsepersoner og politikere vil ha det til? Er den virkelig så livsviktig? Hvorfor ville da noen av dem, blant de Norges egen statsminister Erna Solberg og assisterende helsedirektør Espen Nakstad vente med å ta vaksinen? Noen har faktisk dødd av vaksinen – blant dem Monica Aafløy Hansen  som har jobbet for samme forlag som meg, Egmont. Hun ble bare 54. Ikke for å skremme noen, men det skjer! Mange, selv helsepersonell, har blitt veldig syke av vaksinen. I Danmark skal opptil 4000 ha dødd etter vaksinen, i Norge snart 200 om vi skal stole på tallene. Nylig døde et eldre ektepar med korona, i følge kommuneoverlegen. I  følge slektninger hadde de nylig fått vaksinen. Hvem vet hva de døde av? Det kan like gjerne eller aller helst ha vært stikkene.
  3. Massesuggesjon og propaganda til nye dimensjoner. Å velge å ta vaksiner når du skal til Afrika, slik som jeg gjorde på reportasjetur med Bjørn Kjos for å dele ut nødhjelp  for noen år siden, er greit. Iallfall føltes det ok der og da. I dette koronaåret, føles alt helt hinsides. Vi har blitt utsatt for så massivt press , så mye kontroll, løgn, tvang, overdrivelser og suggesjon, at alt i meg stritter i mot å ta vaksinen. Jeg gjør det da ikke som et fritt menneske, men som en brikke  i et spill som myndighetene brutalt flytter rundt på uten at det er en reell faresituasjon. Det er en uhyggelig følelse. Det er  krenkende. Hva blir det neste?
  4. Jeg opplever at vi er lurt – viruset er ikke så farlig som de sa. Ja, viruset kan være farlig for gamle og syke, men det kan også annen sykdom. Bare av en lett forkjølelse dør 10 prosent gamle på sykehjem i følge en svensk forsker. Noen gamle, demente er så svake at de kan dø om sykepleieren åpner vinduet. Globalt sett dør kun 0,15 % av viruset, for unge er risikoen for å dø minimal. Frykten som myndighetene og media har hauset opp er dermed ikke reell og vi er skremt fra vettet, nær sagt uten grunn. Frykt kan gi tidligere død. Det svekker immunforsvaret. Så det er ikke sant som de sier at de sikrer oss lenger liv. Jeg hater å blir lurt, hva med deg? Nå mener jeg ikke at du ikke skal ta vaksinen, bare at det er viktig å kjenne etter hva presset egentlig gjør med deg. Det går an å google fakta og bruke sunn fornuft.
  5. Jeg stoler på mitt immunforsvar – jeg bestemmer selv. Jeg tar ansvar for egen helse. Mange år som helsejournalist har lært meg at forebygging er den beste medisinen. Utallige eksperter som jeg har intervjuet har fortalt meg at du er bedre rustet mot sykdom ved å spise sunt, trene, gå ned i vekt, drikke mindre alkohol og stumpe røyken. Jeg er selv tidligere nikotinslave: Da jeg var over 20 begynte jeg å røyke. Min mor var lege og psykiater, vi var oppfostret på råkost og visste bedre. Min far, ingeniøren,  ble rasende og opptrådte irrasjonelt, som en hjemmets Bent Høie. Han klistret merkelapper overalt – på rommet mitt, i skuffer og skap og i bilen: Røyk dreper! Det hadde han på en måte rett i, men det var overdrevet og overgripende. Når Høie nå overlesser oss med maniske koronabud og kommer inn på soverommet, blir jeg enda mer provosert enn da jeg var 25: Røyk var tross alt farlig for meg, det er ikke koronaviruset: For folk under 70 er det ikke mer farlig enn influensa. Som en yngre venninne sier: for et farlig virus ville jeg gjort alt de sa, men dette har aldri fremstått som farlig.

Røyk dreper

I Norge dør dagligrøykere gjennomsnittlig 11 år tidligere. På verdensbasis dør omtrent 6,5 millioner mennesker hvert år av røykerelaterte sykdommer. 6200 nordmenn dør hvert år av sykdommer forårsaket av egen røyking. (Kilde ung.no )

Slutt med propagandaen

«Vis meg fakta. Vær ærlig! Slutt med propagandaen. Gi meg trøst og kjærlighet, ikke kritiser meg, ros meg for alt jeg gjør bra, lik meg for den jeg er, si at jeg er sterk og vil klare det, gi meg nyttige helseråd, som å ta vitamin D3, C og sink. Si åpent hvor få som dør av viruset og at det kun er farlig for en liten gruppe gamle og syke. Jeg forstår at det er mulig å få korona, men føler meg trygg på at det vil kroppen min tåle og at det er bedre å få sykdommen naturlig enn via sprøyter. Jeg har ingen alvorlige sykdommer og er ikke i risikosonen. Nå skal jeg ta min daglige dose vitaminer og kjøpe frukt og bær som jeg har elsket helt siden jeg plukket dem i min mormors, forfatterinnens hage. Det er bedre rent helsemessig enn politiske stikk i armen. Som henne er jeg villig til å etisk drøfte samfunns-problemer.»

Min far har jeg tilgitt. I årene «mobbingen» pågikk syntes jeg han var fanatisk. I realiteten ville han ikke at jeg skulle få lungekreft og dø. Det var et tegn på kjærlighet, selv om han oppførte seg som en maniac.

Mange år senere kuttet jeg røyken, for egen maskin. Jeg måtte finne ut av det selv. I korona-året har jeg søkt egne svar og kjent på hva som er bra for meg,  og funnet at et kynisk vaksinepress iscenesatt av vaksineindustri og myndigheter er noe jeg ikke kan godta.

Vaksinen må være frivillig, alt annet er uakseptabelt. Å innføre koronapass for vaksinerte og dermed lage et segregerings-samfunn der noen ekskluderes fra konserter og reiser er avskyelig og noe jeg på det sterkeste vil ta avstand fra.

Denne artikkelen har blitt delt over 1000 ganger på Facebook og er en av mine mest populære blogger i 2021. Etter at jeg skrev den, har det kommet frem at fullvaksinerte både får korona og smitter, mulig grunnet all vaksineringen. Influencere står frem og forteller at de er trippelvaksinert og fikk korona enda en gang. 98 prosent som fikk korona på et norsk julebord, var fullvaksinert. Koronapass for de lydige og forbud for friske folk som tar vitaminer, fremstår da som ugyldig og dumt.  

Vil du ta vaksinen og hvem tar du den for?

Les også:

Dette dør du av: 4 ting å frykte mer enn Coronavirus: Ta grep i dag!

Ja, vi skal reise på ferie igjen; uten vaksine og koronapass!

Les også: Hvorfor er det så viktig å kalle forskning og statistikk for konspirasjonsteorier? Hvorfor skal enhver sann opplysning dysses ned?

Les også: Jeg ble sensurert av The Well av samme grunn som TV2-Linn: Blondiner får ikke bruke ordet diktatur!

Tusen takk til de som deler denne bloggen og til de 4000 som har likt og delt bloggen under. Min mest leste sak for tiden.

Toppleger og jurister i World Freedom Alliance; Koronarestriksjonene må stanses!