Annonse

Vi nordmenn er veldig glade i å reise. Det har blitt helt vanlig å stikke avgårde en langhelg eller på en ukes ferie midt i arbeidsåret og utenfor feriesesongen.

Reiselysten her til lands er stor, og Gardermoen (OSL) har virkelig blitt en transport-hub av de sjeldne. Den siste store utvidelsen med den nye terminalen er et bevis på at vi ikke er redde for å kaste oss ut i nye eventyr. Trafikken på vår flotte hovedflyplass er stor, og med Norwegians mange store satsinger har vi muligheten til å komme oss over hele verden til greie priser.

Benytt deg av de mulighetene som ligger der og venter på deg. Du kan finansiere reisen din ved å kontakte Lånemegleren – her vil du få et godt tilbud. Til eventuelle svenske lesere vil dette være et godt alternativ. 🙂

Verden for våre føtter

Den kriblende følelsen når du sjekker inn bagasjen, går gjennom sikkerhetskontrollen og spaserer inn på utenlandsterminalen er gjenkjennelig for de fleste. Vi grøsser av fryd. Spenningen ligger i luften;  vi skal ut på en herlig reise og har mange opplevelser i vente. Enten du velger storbyferie eller en uke på et varmt og deilig sted med muligheter for sol og bad, vil du få den herlige følelsen av å koble av fra hverdagen: Noen dager i ro og fred eller aktive dager i Roma eller Paris…

Oslo er en grei by å være i, for all del, men den mangler litt av den x-faktoren og den historien som mange av de europeiske byene har. Hvis du har spasert i Wiens gater, skjønner du akkurat hva jeg mener. En klassisk europeisk by som oser av historie! Vi nyter å oppleve noe som er litt ukjent og å gå i gater vi aldri før har satt våre ben i.

Nye impulser er med på å gi oss en boost i hverdagen! Vi får minner vi kan tenke tilbake på og erfaringer vi kan dele med kolleger, venner og familie. Finn din neste storbyferie her.

Kort fortalt: Vi har verden for våre føtter!  Mange nordmenn har god økonomi, og eventyrlysten henger høyt hos oss. Reisemålene våre blir mer og mer eksotiske og dét å ha vært i en europeisk storby er ikke lenger noe som bare et fåtall av oss får oppleve – men veldig mange!

Riktig god tur – og nyt feriedagene på ditt neste reisemål!

Dette innlegget er sponset og laget i samarbeid med Lånemegleren.

Hvor går din neste reise? Jeg drar snart til Dubai. Det blir godt for kropp og sjel. 🙂

Hilsen Tine Holm, redaktør.