Annonse

Hva er ditt pinligste eller mest vågale klesplagg? Denne kjolen i lakk har jeg aldri turt å bruke. Jeg kjøpte den i en erotisk butikk fordi jeg ville bruke den på sexy nattklubb. Men dit kom jeg meg aldri. Nå viser jeg den frem fordi Thomas som relanserte bloggen min sa at jeg MÅ blogge hver dag. Har du ikke noe å skrive om, er det bare å vise frem noe fra klesskapet, sa han. Særlig!

Fikk hjelp til å løfte bloggen

Det er gøy med blogg, lesere, likes og diskusjoner! Jeg har fått langt mer trafikk på bloggen etter at Thomas og gutta i Kodeks ga meg noen tips i fjor høst. De syntes tekstene mine var så bra at de ville hjelpe meg å løfte bloggen. Det de likte mindre, var at jeg blogget for sjelden.

«Du må blogge hver dag kl 17,» sa Thomas. «Skriv om alt som irriterer deg. Og har du ikke noe å blogge om en dag, så bare viser du frem noe fra klesskapet?!»

Jeg trodde ikke mine egne ører, men han mente det alvorlig, selv om han hadde latter i stemmen da han sa det.

Kjoler er ikke viktig nok

Det gikk jo bra. Jeg viste frem kjoler i et prøverom, og kvinnelige bekjente på Facebook gjorde narr av meg: Jeg kunne ikke stå og ta meg ut i et prøverom for å få likes av menn – jeg måtte skrive om viktige ting, som politikk!

Les også: Hvilken kjole skal jeg velge?

Menn ble skuffet

Verre gikk det med gutta, for jeg har noen beilere, og de ble skuffet da de møtte meg: De trodde jeg skulle ha på meg den røde blondekjolen jeg blogget om, men det var vinter og 10 minus og jeg kom med genser og jeans. – Hva er dette, hvor er kjolen med blonder!!??

Men gutter, jeg går ikke i rød kjole med blonder på heltid, beklager å skuffe dere. Den kvelden jeg HADDE på meg blondekjolen ble det også feil, for daten ble sjalu fordi andre (drita) menn stirret på meg.

Prøv rollespill eller les en erotisk novelle

Nå har jeg sluppet opp for bloggtemaer igjen, og gikk løs på klesskapet etter Thomas´ instruks. Der fant jeg lakk-kjolen jeg aldri har brukt. Og den passer godt nå som jeg har fått klar beskjed fra en mannlig leser om ikke å blogge noe mer om usexy politikere. Gjerne sex, ja, men ikke Giske og Grande, sier han.

Enkelte av leserne mine orker ikke mer av verken tunga til Giske eller grøftefylla, jeg mener åkerfylla til Grande. Så da må det bli erotiske klær! Skjer det lite på sexfronten, så går det jo an å lese en erotisk novelle sammen eller ta på seg noe sexy klær og ha rollespill. Ikke vet jeg hva dere tenner på dere ute, det er vel så mangt, skal vi tro siste ukers avsløringer i politikken. Selv har jeg ikke fullt så spennende nyheter!

En eneste gang har jeg vært på erotisk fetish-nattklubb. Der var det erotikk i luften og mye rart å se på.  Jeg trodde damene skulle være undertøysmodeller, men de så helt alminnelig ut – bortsett fra latex og blonder – og jobbet i skolen og barnevernet! Jeg spurte alle hvor de hadde kjøpt kjolen sin bortsett fra de som gikk  nakne. Mennene hadde dratt på seg noe latex, og det var noen studs der, men de gikk hånd i hånd og var homo. En mann kjøpte en pils til meg og plutselig sto vi og kysset og det var ikke MeToo engang, det var helt beyond that. Surrealistisk. Det kan du prøve om parforholdet er dødt. Norske kvinner sliter med sexlysten, og trenger helt klart litt mer spenning og stimulans i hverdagen.

Kleint å prøve sexy kjoler

Etter kvelden på de skrå bredder kjøpte jeg denne lakk-kjolen i en erotisk butikk i Trondheimsveien i Oslo for å være mer riktig kledd neste gang. Orion het shappa. Jeg prøvde noen kjoler i et prøverom, og det var kleint – som mine barn ville sagt. En mann i 50-årene tuslet rundt i butikken på jakt etter lugubre sexleketøy og jeg torde ikke å gå av prøverommet før han var gått. Men jeg fikk en anelse flau kjøpt to kjoler som henger trygt i klesskapet.

Jeg dro aldri tilbake til det erotiske fetish-utestedet. Kjæresten var for sjalu til å ta med dit og klubben ble senere lagt ned.

Jeg burde forresten ikke vise frem kjolene her, for da kommer beilerne til å mase enda mer: Jeg trodde du skulle ha på deg den sorte lakk-kjolen eller den i latex?

Menn er enkle – kvinner komplisert

Men er enkle vesener. Bare litt leppestift og en rød eller sort sexy kjole, så er de i gang med tilnærmelser.  Vi kvinner er langt mer vanskelige, vi er som en kokeplate som må varmes opp, men når plata først er varm, så er vi med på erotikk og vil ha mer. Og en ting til – vi vil selv bestemme om og når vi kommer i lakk, lær eller blonder. Maser du, så blir det ikke noe. Og du må like oss like godt i genser, jeans og joggebukse og på en dårlig dag. Og forresten må du pynte deg og lukte godt sjøl.

Det er derfor vi liker de unge, de dufter godt, er søtere, tar ting  lettere,  har humor, er veldig på og har mye energi og det er stas, iallfall i tre uker.

Kodeks-Thomas, får jeg ikke likes på denne, så sender jeg klage til sjefen din!

Riktig god og sexy helg alle sammen.

Hva er ditt mest pinlige plagg i klesskapet?

Hva synes du om kjolene?

Les også: Friskere blogg: Jeg ble ny til jul!

Les også: Slik får du mer sexlyst

Les også: Erotikkforfatter Sylvia Day: – Fortell ham hva du liker

Les også: Voksne damer har ikke noe sexliv!

Les også: Sex and the city, what a pity

Les også: Derfor vil kvinner heller shoppe enn å ha sex