Annonse

Det er mye snakk om å eldes naturlig, men det er også lov å gjøre små grep for å se mer sunn og fresh ut. Iram Kazmi tilbyr rynkereduserende behandling der resultatet ser helt naturlig ut. Leser du her får du vite at botox også kan hjelpe mot mer enn sinnarynken – nemlig også mot klasehodepine og migrene.

Frisker opp i smug

Noen av de som sier at det å eldes naturlig er det eneste riktige, lyver. I smug tar de både ansiktsbehandlinger og annet som selv ikke naboen skal vite om. Det kan være medisinske, estetiske injeksjoner og rynkereduserende behandling som er så elegant utført at ingen kan se at du har «gjort noe.» Så er du misunnelig på andre som ser yngre ut enn de er eller har mindre rynker enn deg, så kan det være de har noen hemmelige triks på lager.

Iram Kazmi ved Follo Beauty Clinic tilbyr slike behandlinger for de som føler seg yngre enn de ser ut og ønsker å tilføre litt boost i ansiktet i sommer. Lenge måtte hun holde stengt, men nå jobber hun som før, profesjonelt og med smittevern:

» Velkommen til meg.» Iram møter meg med et smil under munnbindet. En vever, pen kvinne kledd i hvit uniform. Under konsultasjonen, sittende i stolen hennes inne på det lyse, moderne kontoret, føler jeg meg i trygge hender. Den erfarne behandleren er vennlig, varsom og behagelig.  Forsiktig og lyttende. Bruker tid på å bli kjent med meg og føle på hva jeg ønsker.

Vil få oss til å smile mer 

Jeg ønsker å se fresh ut til sommeren. Etter coronatider i isolasjon på hjemmebane, føles det som om jeg går i ett med veggen jeg har tilbrakt for mye tid med. Iram tilbyr hjelp for det meste. Målet hennes er å gi folk mere selvtillit og få oss til å smile mer! «Det ytre og indre henger sammen!», sier hun.

Vil gi folk mer selvtillit

Ønsket om å få pasientene til å smile førte Iram i retning av estetiske injeksjoner.  I bunnen er hun tannlege. Tilleggsutdannelsen tok hun fordi hun elsker å fremheve pasientens naturlige skjønnhet.  Hun er utdannet på avansert nivå i estetiske injeksjons- behandlinger i rynker, fillers, mesoterapi og skin boosters, og har jobbet med dette siden 2011.

Iram tilbyr gratis konsultasjon for alle sine tjenester.

Medisinske injeksjoner for yngre utseende

Når du hører om botox og fillers, tenker du kanskje på Instagram-modeller med perfekte kropper og store lepper. Iram etterligner ikke disse modellene med behandlingene hun utfører, det handler om å dra tilbake tiden for kunden, legge litt fillers der en har tapt volum, sette litt botox for å ikke forsterke rynkene og jobbe med mesoterapi for å forminske pigmenteringer. Hun bruker metodene forsiktig og estetisk, for å gi folk et lite løft som ser helt naturlig ut. «Less is more,» sier hun smilende.

Botox kan dempe klasehodepine og migrene

«Visste du at botox også kan brukes som behandling mot migrene,» spør hun meg. Og det gjør jeg. Jeg har skrevet artikler om migrene og er selv plaget av migrene til tider.  Stadig flere migrene-leger anbefaler botox mot migrene, blant annet hodepinespesialist Tine Poole som jeg selv har intervjuet for Norsk Ukeblad. Er du plaget av migrene, bør du snakke med legen din og be om utredning av en spesialist for å få behandling som hjelper. Du kan få støtte både til medisiner og botoxbehandling, men kun om du er ordentlig utredet og er sterkt og hyppig plaget av hodepine. Det foregår ellers et forskningsprosjekt på botox mot migrenetilstander i 2020 som du kan lese mer om her.

Sinnarynke og alders-linjer

Botox er ellers mest kjent her i langt for å ta «sinnarynken i pannen.» Dette kan Iram også hjelpe kunder med. Selv har jeg ingen problemer med å innrømme at jeg har gjort det noen ganger for en freshere look. Jeg er en blid dame og ønsker å se ut slik jeg føler meg innvendig. Jeg trodde det var vondt, men det stemte ikke. Det er mulig å bruke en bedøvende krem og noen få stikk – så er det over. Resultatet kommer umiddelbart. Du skal holde deg unna trening og solen et døgn, det er alt. Med solhatt og faktor 5o i ansiktet, beskytter du ellers huden mot flere rynker.

Det er kunden som bestemmer, og Iram vil ikke dytte på folk noen behandling de ikke er sikre på. Hun sender meg hjem og ber meg tenke på hva jeg vil. Ingen behandling blir utført samme dag som konsultasjonen. 

Ønsket om å få pasientene til å smile førte Iram i retning av kosmetisk ansiktsbehandling Hun er kurset ved anerkjente medisinsk estetiske masterclasser og workshops, som Allergan Medical Institute og Galderma. Behandleren er sertifisert i Juvederm for kinnløft, leppekontur og lower face-korrigeringer i ansiktet med filler samt Botox-behandlinger fra Allergan. Hun har tatt avanserte kurs innen Restylane. Iram er også en del av teamet på My beauty Clinic i Göteborg.

Har du spørsmål rundt behandlinger, kan du  kontakte henne på mail iram.dds@gmail.com telefon 911 15 786 eller ta kontakt med Iram på Instagram.