Dette er HelseTine

(180)

Jeg heter Tine C. Holm og er  profesjonell helse-journalist/skribent og redigerer med 25 års allsidig erfaring fra norske medier som Aftenposten, Egmont og Aller.

Dette er mitt nettsted Helsetine.

Ferske tall for Helsetine:  

Min side hadde per 13. mars 2018  7 000 lesere.

I slutten av 2019 hadde jeg over 53000 visninger på nett.

Helsetine har 9000 lesere på Facebook.

I 2020 ble jeg kåret til Norges mest autentiske helseblogger av Alanyaposten. Les artikkel her: 

Erfaring: Jeg har vært journalist siden sent på 80-tallet og har en svært allsidig bakgrunn. Har jobbet  som journalist, redigerer og redaktør for TV, radio, fagpresse, avis og ukepresse. Fra 2006 har jeg fordypet meg i helsestoff. Jeg har lært mye om helse og er godt orientert etter å ha skrevet helse & velvære-artikler for Norsk ukeblad og HelseTine. Jeg er medlem av Norsk Journalistlag og bloggen kom i stand etter et profesjonelt kurs via NJ og Frilansjournalistene.

Ved siden av har jeg skrevet kjendisportretter til  bladet Her og Nå og sporadisk jobbet for VG. Tidligere erfaring fra Allers, NRK, Strix Televisjon, Familien, Aftenposten, bladet Gave & Interiør og Norges Varemesse. 

For øyeblikket driver jeg helsetine.no.

Jeg har tatt PPU og norsk som andrespråk nylig og har vært norsklærer for Neo Kompetanse og  frivillig leksehjelper for Røde Kors. Jeg har også vært flyktningeguide. Les mer her.

Jeg elsker å skrive. Brenner for de gode historiene og er en god story teller.

In the good old days var jeg radio-DJ på et amerikansk college og programleder for Norsktoppen P1. Jeg jobbet frilans for Radio 1, Radio ung og lokal-TV. Se video, haha. 

Helsetine skriver godt og interessant om  helse, livsstil, reiseliv og samfunnet. 

Kontakt meg for busisess-deals: Jeg markedsfører din bedrift gjennom en god, journalistisk artikkel mot betaling. Ønsker kontakt med lokale aktører i Viken innen helse og trening og tester gjerne behandlinger og produkter som kan være interessante for andre å lese om. Send mail til tinecec@gmail.com

Helsetine.no har egen side på Facebook. I tillegg er Helsetine på Instagram, Twitter og Snapchat som @helsetine.

Følg meg på Instagram her.

God på sosiale medier, aktiv, rask og sosial!

Jeg er i tillegg utdannet coach. Glad i å reise og treffe nye mennesker, danser zumba og salsa, leser og har drevet bokklubb.

Hva med deg? 

Kontakt meg gjerne på mail tinecec@gmail.com

  • Oslo/Akerhus
  • Post@HelseTine.no