Dette er HelseTine

(180)

Jeg heter Tine C. Holm og er  profesjonell helse-journalist/skribent og redigerer med 25 års erfaring.

Jeg har erfaring med helse & velvære-artikler for Norsk ukeblad siden 2006. De siste årene har jeg levert kjendisportretter til  bladet Her og Nå og sporadisk jobbet for VG.

For øyeblikket er jeg blogger for helsetine.no, norsklærer for et firma og frivillig leksehjelper for Røde Kors. Jeg har vært flyktningeguide også. Les mer her.

Jeg elsker å skrive. Brenner for de gode historiene og er en god story teller.

Jeg har tidligere erfaring fra Allers, NRK, Strix Televisjon, Familien, Aftenposten, bladet Gave & Interiør og Norges Varemesse. 

In the good old days var jeg radio-DJ på et amerikansk college og programleder for Norsktoppen P1. Jeg jobbet frilans for Radio 1, Radio ung og lokal-TV. Se video, haha. 

Dette er mitt nettsted Helsetine.

Min side har per 13. mars 2018  7 000 lesere.

Her skriver jeg om helse, livsstil og reiseliv og er samfunnsdebattant. Jeg tar imot sponsede artikler; som vil bli merket ifølge gjeldende regler for blogging. Helsetine.no har egen side på Facebook. I tillegg blogger jeg på Instagram, Twitter og Snapchat som @helsetine.

Følg meg på Instagram her.

God på sosiale medier –  og vil bli bedre!

Jeg er i tillegg utdannet coach. Glad i å reise og treffe nye mennesker, danser zumba og salsa, leser og har drevet bokklubb.

Hva med deg? 

Kontakt meg gjerne på mail tinecec@gmail.com

  • Oslo/Akerhus
  • Post@HelseTine.no