Om meg

(180)

Jeg heter Tine C. Holm og er  profesjonell helse-journalist/skribent og redigerer med over 20 års erfaring.

Siden 2006 har jeg skrevet helse & velvære-artikler for Norsk ukeblad. De siste årene har jeg i tillegg levert en god del kjendisportretter til  bladet Her og Nå og sporadisk jobbet for VG.

Jeg elsker å skrive. Brenner for de gode historiene og er en god story teller.

Jeg har tidligere erfaring fra Allers, NRK, Strix Televisjon, Familien, Aftenposten, bladet Gave & Interiør og Norges Varemesse.

In the good old days var jeg radio-DJ på et amerikansk college og programleder for Norsktoppen P1. Jeg jobbet frilans for Radio 1, Radio ung og lokal-TV. Se video, haha. 

Dette er mitt nettsted Helsetine.

Min side har per 13. mars 2018  7 000 lesere.

Her skriver jeg om helse, livsstil og reiseliv og er samfunnsdebatant når det er saker jeg brenner for. Jeg tar imot sponsede artikler; som vil bli merket ifølge gjeldende regler for blogging. Helsetine.no har egen side på Facebook. I tillegg blogger jeg på Instagram og Twitter som @helsetine.

Følg meg på Instagram her.

God på sosiale medier –  og vil bli bedre!

Jeg er i tillegg til journalist og blogger utdannet coach og norsklærer og driver med voksenopplæring i norsk for utlendinger. Glad i å reise og treffe nye mennesker, danser zumba og salsa, leser og har startet bokklubb. 🙂

Hva med deg? 

Kontakt meg gjerne på mail tinecec@gmail.com

  • Oslo/Akerhus
  • Post@HelseTine.no