Annonse

Marius Borg Høiby og offeret i voldssaken, Rebecca Helberg Arntsen skal ha et turbulent av og på-  forhold. Hun skal nå  flyttet tilbake til  Marius på Skaugum, hvor de kan være i fred. Dette i følge tysk tabloidpresse.

Ikke vet jeg om tysk tabloidpresse og Bunte har rett denne gangen: Avisen påstår at voldsofferet Rebecca nå skal være gjenforent med «prins» Marius og at hun har flyttet tilbake til Skaugum. Der kan de i følge avisen finne ut av og pleie forholdet i fred for offentligheten.

Foto: Screenshot fra Marius Borg Høibys instagram-story/Nettavisen

Screenshot: Se og Hør

Skal ha et forhold med mye sjalusi og drama

Er de to sammen igjen? I følge avisen Bunte har de to et toxic – det betyr giftig forhold – med mye sjalusi, drama og festing – men der de blir sammen igjen når kaoset har lagt seg. Dette kan selvsagt være falske rykter. Avisen viser til Se og Hør og møtet mellom Marius og voldsofferet på Skaugum. I følge jentas bistandsadvokat «er de ikke sammen nå.» Men dette kan ha endret seg. Bunter kilder mener at jenta bor sammen med Marius igjen.

Bruker riding som terapi

Sist Rebecca meldte noe nytt på sin offentlige Instagram-story, var det for å vise at hun brukte riding som terapi. Hun er ellers en dyktig surfer.

Screenshot fra Rebeccas instagram-story

Marius – passer inn på Stureplan i Stockholm

Dramaet som utspiller seg med Marius Borg Høiby i hovedrollen, blir også heftig kommentert på nettforumet Flashback: Flere svenske lesere skriver at han passer godt inn sammen med kjepphøye feste-gutter på Stureplan i Stockholm: De har mange av den arrogante typen der. En leser skriver at forholdet mellom paret gir «Sid og Nancy-vibber.»

Sid and Nancy er en britisk biografisk dramafilm fra 1986. Filmen handler om den omstridte Punk-rockeren  Sid Vicious  og hans turbulente liv med kjæresten Nancy Spungen.  Kilde:Wikipedia.

Marius har fått besøksforbud mot kjæresten
Etter at denne artikkelen ble trykket, har Rebeccca via sin advokat avvist at hun er sammen med Marius igjen: Hun skal hente de siste eiendelene på Skaugum. (Tydelig ble de ikke brent likevel, noe Marius truet med.) Marius har i tillegg fått besøksforbud mot kjæresten i et helt år. Dette besøksforbudet skal Marius i følge Se og Hør ha brutt etter at han kon tilbake fra Italia. Nå er han også anmeldt for brudd på besøksforbudet: Det kan gi fengselsstraff i opptil et helt år.
Julianne: Belastning at saken tar så lang tid.
Hvor lenge skal saken fortsette å eskalere? Nå er det på tide at avhørene av Marius fortsetter og at det tas ut en tiltale. Slik vet både han og kongehuset hva de har å forholde seg til. Slik som det er nå, kan ikke Mette-Marit og Haakon uttale seg noe videre.
Også en av ofrene i saken, Marius eks-samboer Julianne Snekkestad, har uttalt at det er en belastning at saken tar så lang til: Hun vil vite hvordan Marius forholder seg til det hun har fortalt om fysisk og psykisk vold i forholdet.
Håper det løser seg for alle parter og at de får den hjelp og oppfølging de trenger.

Screenshot fra Marius Borg Høibys instagram-konto

Kronprins Haakon: – Vi er tett på

Kronprins og stefar Haakon melder til NRK at de er tett på og har visst om Marius sine problemer. Han sier også at de må søke faglig hjelp selv for å   vurdere hva som er best å gjøre fremover. Det er betryggende å vit at de tar saken på største alvor.  Ellers viser Haakon til politiet og rettsapparatet og sier at han har tillit til at de behandler voldssaken på en riktig måte.

Marius har hatt diplomatpass siden han var liten

Haakon bekrefter også at Marius har hatt diplomatpass siden han var liten og han IKKE kommer i bryllupet til Märtha og Durek.

Kommer ikke til Geiranger

Visstnok skal Marius ha takket nei til å delta i bryllupet FØR han gikk amok i kjærestens leilighet på Frogner i Oslo. – Han takket høflig nei før sommeren, han, sier en preget kronprins i intervjuet som er delt på nrk.no

Utenlandske magasiner skriver om Marius-skandalen

Også bladet Hello! som som kjent skal følge bryllupet til Märtha og Durek i Geiranger, har skrevet en story om Mette-Marits skandalesønn Marius. Den kan du lese her. 

Og et bilde av Marius med hvitt pulver i hånden er delt i Bild. Det siste kan være et stunt: Ekskjæresten Nora Haukland fikk mye kritikk for et bilde med et kokainlignende stoff  i hånden. Men det er ikke så morsomt lenger når Marius har innrømmet vold i kokain-rus. Det skal være en venn av Marius som har solgt de private bildene. Kompromitterende bilder verserte en tid også av skistjernen Petter Northug, men pressen trykket de aldri.  

Les også: Marius sin kriminelle venn er redaktør i Subjekt, Danby Choi. (journalisten

Les også: Marius Borg Høiby, Mette Marits sønn er siktet for vold mot venninne på Frogner. Det er trist.