Tjenester

Trenger du flere kunder på en dårlig dag? Markedsfør ditt produkt på mitt nettsted Helsetine.no Kontakt meg og jeg skreddersyr en journalistisk artikkel/annonse for deg og din bedrift. Honorar blir vi enige om.

Ønsker du å selge flere treningsreiser, vil du ha flere spa-besøk, mer salg av sunn mat og drikke eller klær og produkter som får deg til å se yngre ut?

Helsetine.no er siden for kvinner og menn i alle aldre som vil føle seg unge, sunne og friske.

Livsnytere som vil ha mest mulig ut av livet. De opplevelses-sugne, de bevisste, de reiseglade, de med forhold til mat, trening og helse. De som liker å leve livet og snakke om det….

HelseTine har over 20 års bred mediekunnskap og kan hjelpe deg med en kreativ løsning. Mestrer det meste innen journalistikk og content marketing.

Helsetine har per 13. mars 2018  7000 lesere.

Bloggen er nylig relansert med proft og mobilvennlig design fra Kodeks.

Navnet Helsetine skyldes at redaktøren skrev helse-artikler for ukepressen da bloggen ble lansert: Helse+Tine=Helsetine.  Her skrives det fortsatt om helse, livsstil og reiseliv.

Bloggen har mest voksne, kvinnelige lesere, men stadig fler menn engasjerer seg i debatter og Helsetine har også yngre lesere.

Skriveglede og engasjement er utgangspunkt for nettstedet. Helsetine ser etter nye samarbeidspartnere og ønsker annonser og sponsorer.

Støtt gjerne Helsetine med et beløp til konto 15941558981 eller Paypal – Tine Holm – tinece@hotmail.com

HelseTine er frilansjournalist og blogger og drifter denne nettsiden uten midler.

Reklame merkes etter gjeldende norske regler. Oppdrag på bestilling: Feature, helse og livsstil, allround og reiseartikler.

KontaktINFO: tinecec@gmail.com

 

GOD SOMMER!