Annonse

bilferie tips og råd

God musikk, riktig reisepartner og et reisemål du virkelig drømmer om å oppleve! Slik kan bilturen bli ferien du aldri glemmer. Både Amalfikysten og California står på min ønskeliste. Jeg er en av 12 utvalgte reisebloggere som gir tips og råd i en ny, omfattende reiseartikkel.  

Ferietips i sommer? Les hele artikkelen der 12 reisebloggere deler sine beste bilferie-tips HER.

Da jeg tilbudet om å bli intervjuet om bilferie som en av flere utvalgte reisebloggere, nølte jeg ikke med å si kjør på! Jeg drar ikke så mye på bilferie, men har likefullt tanker og drømmer om hvordan en slik ferie skal se ut!

Spania, Italia og California

Jeg liker meg godt langs landeveien i Norge med latino-musikk på full guffe. Jeg kan også tenke meg å kjøre mer bil i Spania. Da jeg besøkte en bekjent i Albir, kjørte vi på tur opp i fjellene og langs kysten. Her er det mer å oppdage.

Jeg fristes også av Italia  og Amalfikysten.

For ikke å snakke om å oppleve Californias sagnomsuste rute highway 1. Jeg har vært i USA flere ganger, men aldri på vestkysten. Det må jo skje engang, om jeg finner riktig reisefølge. 

Nord-Norge og Värmland  

Nord-Norge er også spennende. Jeg har friskt i minne en reportasjetur der jeg og en fotograf opplevde mye flott natur på veien. I tillegg har jeg vært passasjer på en biltur i Sverige der vi reiste noen reisejournaflister for å oppleve Värmland. Diskusjonen sto høyt i baksetet, og vi overnattet på hyggelige hoteller med sjarmerende vertskap. Når jeg tenker meg om, har jeg vært mer på bilferie enn det jeg husket under selve intervjuet…

Les artikkelen fra Värmland i Sverige her: 10 ting å gjøre i Sverige – Värmland

Stolt av å bli valgt ut som reiseblogger

Å mimre og fantasere om reiser er morsomt! Nå er artikkelen lagt ut, og jeg ble positivt overrasket! Reisesaken der Helsetine er en av 12 kjente reisebloggene som gir tips og råd, er virkelig gjennomarbeidet og bra. Dette er noe jeg kan stå inne for og er stolt av å være med på. 

Pri en når jeg dar på bilferie er å legge inn litt luksus mellom kjøreøktene:

Jeg ønsker en helt annen opplevelse enn da mine foreldre stappet fire barn i bilen og dro oss Norge rundt med overnatting på ungdomsherberger ,“ sier jeg i artikkelen.

Ferietips i sommer? Les hele artikkelen der 12 reisebloggere deler sine beste bilferie-tips HER.