Annonse

Fortsatt hjemmekontor etter påske: Slik holder du koken uten å gå helt på veggen. Her er 12 smarte tips til dippedutter som letter hverdagen.

Folk går av hengslene for å handle ny mus og annet utstyr til PC-en. Nest etter god datadekning til hele familien er nye dippedutter det nordmenn liker best.

Oppslagsbildet er lånt fra Ikeas kontoravdeling.

  1. Minikjøleskap: Kjøp et minikjøleskap til hjemmekontoret med god samvittighet. Nå venter nye uker med hjemmekontor. Å ta den kalde colaen uten sukker eller den juicen eller yoghurten rett fra et kjøleskap du har for hånden, kan gi en god følelse. Når du får lov å gå på jobben igjen, kan barna overta kjøleskapet og ha det på rommet. Det er stas.

  1. Ny mus: På hjemmekontoret har vi ikke alltid det mest fancy utstyret. Det er fort gjort å bli stressa og få musearm. Å investere i en ny, trådløs mus er ikke så dumt. Mange har gjort det før deg. En kul musematte på kjøpet, så har du noe å se på i tillegg. Her en ergonomisk mus for venstrehendte som meg fra Komplett og kreative musematter fra Spreadshirt og Power.

3. Kontorstol: Selv sitter jeg på en stuestol og skriver. Det er ikke optimalt. Gamingstoler som ungdommen bruker skal være bedre. Men varer denne hjemmekarantenen lenge, kan det være smart å investere i en god stol. Selv brukte jeg hev og senk-bord og en ergonomisk stol jeg kunne sitte bredbent på, da jeg hadde vondt i ryggen. Anbefales. Kanskje sjefen sponser? Kommunen låner ut om du er sykemeldt eller på AAP og trengende. Eller hva med en balanseball for bedre holdning? Denne er fra AJ produkter.

 

4. En skikkelig digg kaffe-eller te-kopp. På jobben har vi ofte vår yndlingskopp. Det kan du ha hjemme også. Her er litt inspirasjon. Disse er fra Bjørg Thorhallsdottir, Jan Thomas/Magnor og en svensk produsent.

 

5. Nye terrengsko eller joggesko for en tur i lunsjen.  Vi trenger frisk luft i lunsjen, ikke krangel med unger eller partner. Nytt treningsutstyr er alltid digg. Med de nye skoene svever du over bakken. Ta en tur i nabolaget eller kjør til nærmeste tursti. Disse er fra Endurance.

 

6. Kjøp en bordgrill. Perfekt til mellommåltidet i 2-3 tiden på hjemmekontoret eller til en rask lunsj etter gåturen. Om du ikke har alt i grill fra før: Hva med en lekker bordgrill ? En helt enkel en som kan grille fisk, kjøtt, kylling, panini og toast. Denne er fra Eva Solo.

6. Søppelbøtte i en kul farge. Som denne, med god plass og som åpner lokket automatisk. Superhygienisk i disse coronatider. Fra Power.

7. Ny termokopp eller termos til gåturen. Cafeer er stort sett stengt, men du kan ha med nystekt omelett, kylling eller noe annet digg i en kul matboks og drikke te eller kaffe fra digg termokopp.

8 Skikkelig digg headset for gamere:  Ja, hvorfor ikke? Det er ikke bare for ungdommen. Du kan stenge lyd fra familien ute, og konsentrere deg bedre og lytte til yndlingsmusikken i smug. Dette er fra Teknikmagasinet.

 

9. Stressballer. Utpå dagen kommer frustrasjonen når ungene vil ha oppmerksomhet og facetime-møtet du skulle ha med sjefen kollapser. Da kan du gjøre som meg, kjøpe myke stressballer som er gode å klemme på. Det kan være det første du har hatt å klemme på på lenge. 😉  Disse er fra Teknikmagasinet. 

 

10. Popcorn-maker. Du må ha noe som popper opp hverdagen. Popcornmaker, sodamaskin, smoothiemaskin eller hva med en sparkesykkel som du kan bruke i friminutt og pauser på vei til posten? Perfekt for barna også.

 

11. Grønne planter. Få naturen inn  i huset. Grønne planter renser luften, fjerner giftstoffer, øker luftfuktigheten og minsker stress. Ifølge Plantasjen er de plantene som gir best luft fredslilje, gullranke og bregne. Eføy, bjørkefiken og paraplytre har også miljøvennlige egenskaper.

12. Klokke med helsefokus: Kjøp en smartklokke med helsefokus Denne fra Teknikmagasinet kan gi deg en helt ny hverdag.Her kan du nå målene dine for helse og trening med musikk, workoutøkter på skjermen med mer. Klokken er også vanntett slik at du kan vinterbade med den i lunsjen.

 

Flere tips eller spørsmål om noen av produktene? Send meg en mail.