Annonse

Sylvi Listhaug må gå av som justisminister

Synes du at Listhaug bør gå? Støtt opprop her.

Her er 5 gode grunner til at jeg vil sende Sylvi Listhaug tilbake til kjøkkenbenken.

«Jeg har ikke tillit.»

  1. Skoene passer ikke. Rollen som justisminister krever kompetanse, fintfølelse og folkeskikk. Sylvi Listhaug mangler alle de tre egenskapene. Hun verken fyller eller forstår oppgaven og er en sikkerhetsrisiko som hisser opp masser med skremselspropaganda. Det er farlig og stikk i strid med hvordan en statsråd skal oppføre seg!
  2. Hun har ikke respekt for sjefen sin, og setter statsminister Erna Solberg i forlegenhet. Samme dag som Utøya-filmen har premiere, poster Sylvi et skremmebilde på FB. Bildet viser tildekte terrorister. Påstanden hennes er at AP mener terroristenes rettigheter er viktigere enn nasjonens sikkerhet. Utøya-ofre føler seg såret og nesten samtlige politiske partier finner utspillet trist og opprørende. Høyre-ekstrem retorikk, skriver Dagbladet. Helt siden lørdag har Erna bedt Sylvi fjerne skremmebildet, men hun nekter som en unge i trassalderen. Vi kan ikke ha en justisminister som opptrer som en fjortis og som bruker tiden på netthets.
  3. Hun er ikke villig til å gå i seg selv og si unnskyld. På fjerde forsøk og nærmest under tvang fra Støre og andre gjør hun det, men det virker ikke ekte. «Hvor vanskelig kan det være? Vi lærer barna våre å si unnskyld!  » uttaler Marit Arnstad (SP.) Det samme spør jeg om. Kanskje Sylvi kan lære av sine egne barn – og skrive unnskyld på tavlen 100 ganger som en slags botsøvelse?
  4. Tilliten til Sylvi er tynnslitt etter utallige fremstøt som ydmyker og krenker andre. Vi husker alle Rinkeby-stuntet der hun gjorde seg til uvenn med mesteparten av Sverige, det pinlige bade-stuntet der hun skulle prøve hvordan det var å være flyktning, og debatten om pedofile, der det eneste vår nye justisminister tilførte debatten var ordet «monster.»

5. På kjøkkenbenken kan hun gjøre nytte for seg heller enn skade! Hun kan ta seg av sine tre barn som ikke fortjener å ha en mor som krenker andre med slemme utspill. Sylvi er videre opptatt av ekte norsk tradisjonsmat som pinnekjøtt, og kan starte restaurant for kun etnisk norske. Hun kan koke mat, ikke bare til egne barn, men barna i barnehagen! Ekte norsk bondekost! (Og lære de om troll og monstre.) Hun kan servere norsk bløtkake og kringle etter kirkekaffen – med det store korset rundt halsen er hun skreddersydd til oppgaven. Jeg ser henne også for meg som taletunger i den lokale menigheten og som en Jehovas vitner-skikkelse som ringer på dørene for å frelse ukristelige sjeler.

Håper Sylvi trekker seg

Jeg håper Sylvi Listhaug  trekker seg før tirsdag, slik at ikke Erna, KrF og partiene som allerede har uttrykt mistillit blir tvunget til be henne gå av. Det er det mest ryddige Sylvi  Listhaug kan gjøre – når hun har gått så til de grader over streken. Justisposten kan med hell gis til Jonas Gahr Støre som fyller skoene til punkt og prikke. Arbeiderpartiet kan han overlate til Anniken Huitfeldt og MeToo-jentene!

Pakk feighetskoffertene

Da trenger vi bare en liten politisk revolusjon slik at det er mulig å gjøre Støre til justisminister med Erna til rors. Jeg er til og med villig til å gi jobben til KrF om de støtter mistillit mot Sylvi innen tirsdag! 🙂

Eller Erna og Siv kan pakke feighetskoffertene og si takk for seg og overlate styringen til nye koster!

Kanskje kan vi også på sikt kreve Jens Stoltenberg tilbake.

«Dette er min meningsytring og du er velkommen til å ha andre meninger og kommentarer.»

God helg! 🙂

Les også: Sylvis terror-melding er trist og opprørende.

Les også: Sylvi er et dårlig rollebilde

Les også: På tide å ta et oppgjør med Sylvi etter 5 år med provokasjoner:  Som en såret tiger

Les også: Kjære Sylvi Listhaug

Les også: Feigt: Erna ble selv mobbet – lukker øynene for Sylvis sjikanering

Les også: Prøver desperat å skjule at hun ikke kan noe. 

Synes du at Listhaug bør gå? Støtt opprop her.

Frp-velgere rasere fordi de mener jeg har gjort narr av husmorrollen i denne bloggen. Det var overhodet ikke meningen å såre noen her! Jeg tenkte jo ikke på ramme alvor at Sylvi skal fylle hele husmorrollen, bare komme seg hjem dit hun kom fra etter barselpermisjonen for minstemann og servere litt på kirkekaffe og sånt! ? 😉

RESULTATENE UTEBLIR: De som er for en streng innvandringspolitikk – og det er helt greit – bør velge en annen å stemme på – en som har gjennomslagskraft! Listhaug får ikke gjennomført noe, hun er en svak alliansebygger, skaper for mye støy og kun oppmerksomhet rundt seg selv. Les bare hva Aftenpostens politiske redaktør skriver: «Listhaugs evne til å bygge allianser fremstår som svak. Både da hun var landbruksminister, innvandringsminister og nå, som justisminister, soler hun seg i kjeften fra potensielle samarbeidspartnere. Problemet er at de politiske resultatene uteblir. Den konfronterende linjen fungerer dårlig når absolutt ingen saker vedtas uten samarbeid og gode, politiske relasjoner.»