Annonse

Hun lovet Tore Strømøy å ikke si noe. Men til slutt sprakk det for Strømøys kjæreste Linn Nyborg på Facebook.

 

Linn klarte ikke å sitte stille å se på at Tore Strømøy blir utsatt for heksejakt etter at dokumentaren hans  Ingen elsker bamsegutt ble stanset av NRK. Bakgrunnen er sterk kritikk for at ikke dommen mot Bamsegutt kom frem i serien. Andre har reagert på at Bamsegutts sønn på 16 ble intervjuet med navn og bilde i dokumentaren.

«Dette er bare tragisk for alle involverte … Vi har alle lov til å mene noe om hva som burde eller ikke burde blitt sagt og gjort! Det er lov. Men det som ikke er greit er å henge ut folk uten å kjenne alle fakta! Og ja, her bør nettopp alle fakta på bordet i alle retninger, så får man i mellomtiden trekke pusten før man halshogger noen», skriver hun i et innlegg på Tore Strømøys Facebook-profil.

Stygge personangrep

– Jeg må bare si at jeg er sjokkert over hva voksne folk kan få seg til å skrive på nettet! Vi har alle lov til å ha ulike meninger om ting, men når det blir personangrep av styggeste sort så er det faktisk ikke greit! Det har jo vært rene lynsjestemningen der ute! Og hvem er vi til å dømme uten å kjenne til alle fakta … Nei, skjerp dere folkens, avslutter Linn Nyborg .

Faksimile: Se og Hør som først meldte saken.