Annonse

Da Jan Thomas skulle vise frem ny design med Magnor, vek Vendela sjelden fra hans side. Bestevennene strålte under lanseringen på Bølgen og Moi, Frogner i Oslo. Begge har funnet kjærligheten på nytt etter tøffe brudd.

Har du en bucket-list?

Når jeg hører Jan Thomas snakke, er det nesten som å høre Torbjørn Egner. Han har eventyrstemme og forteller så koselig og morsomt om hvordan moren hans pyntet med blomster hjemme i leiligheten i Skien da han var barn. Før moren døde, spurte Jan Thomas om hun ikke hadde en bucket-list, altså ting hun bare måtte gjøre før hun døde. Men moren svarte at hun var fornøyd med å gå tur med hunden sin. Det var hennes liv.

Inspirert av mamma

Denne samtalen med moren og vasene hun alltid fylte med blomster, inspirerte ham til å lage serien The Bucket, en eksklusiv og sofistikert serie lykter, vaser og isbøtter. Jan Thomas ser noe godt i alle mennesker og mener alle har en historie å fortelle og fortjener å bli møtt med varme og kjærlighet. Han har derfor også designet kjærlighetskrus med påtrykte hjerter. Porselensserien heter Love.

Og love var det i luften, da Vendela Kirsebom troppet opp på Magnors event på Frogner for å hylle bestevenn Jan Thomas´sin  lansering med Magnor. (Jeg merket meg Vendelas kule lakkbukser. Hvor er de fra, Vendela? 😉 ) De to vennene smilte og lo, snakket fortrolig sammen  og virket veldig fornøyde.

Fant kjærligheten etter tøffe brudd

Det skyldes kanskje at begge har funnet kjærligheten igjen etter tøffe brudd: At Vendela fant lykken med Petter Kielgaard etter at de begge deltok på Farmen, er ingen nyhet lenger. Vendela hadde da vært alene en stund etter det bitre bruddet med forloveden Ewald Eilertsen: Forholdet endte med pengekrangel i retten, en kamp Vendela vant. Nyere er det at også Jan Thomas har funnet lykken på nytt etter bruddet med unge Christopher Mørck Husby og en senere arkitektkjæreste. Den nye flammen skal være herrefrisøren og barbereren Dan Kolltveit (30).

 

Les mer om Jan Thomas´sine eventyrlige produkter her. 

Her er bildene fra lanseringsfesten:

Jeg koste meg på Bølgen og Moi, Frogner sammen med frilansvenner.

Takk til Magnors Lena Klanderud for vennlig invitasjon

Foto Magnor og Helsetine