Annonse

Hei.

Black Friday har tydeligvis tyvstartet, for på Bik Bok, Kolbotn Torg var allerede salget i gang da jeg var innom. Jeg var så euforisk etter å ha fått ny klipp og krøller hos frisøren at jeg syntes jeg så fin ut i alt – selv ungdomstoppene med bar mage. Det er ikke innafor, jeg vet det, så det ble en kjole i stedet.

 

Bik bok: For et kult prøverom, tenkte jeg. 

Jeg slet med å få opp glidelåsen og trodde kjolen var ødelagt, men den hyggelige jenta som jobbet i butikken viste meg trikset: Her gjaldt det å gyve på og være hardhendt.

Plastpose i butikken koster nå kr 2. Jeg syntes det var dyrt, og  da solgte hun meg et billig og praktisk rosa plastnett til kr 15  i stedet. Dette kan jeg ha med hver gang jeg handler. Det kan foldes sammen til nesten ingenting og passer i vesken.

«Plast forsøpler, så det var dagens billige og miljøvennlige tips.»

Bik Bok var min yndlingsbutikk i ungdommen. Er det fortsatt innafor å handle her? Jeg spør ikke barna mine, for de er så strenge som fy  – jeg spør dere andre. 😉

Klem og førjulshilsen fra Helse-Tine

Jeg er journalist og blogger.

Mail meg på tinecec@gmail.com