Annonse

Det er akkurat det jeg lurer på. Er jeg smart, eller bare svir jeg av stadig flere kroner på billig massasje uten å skjønne at jeg har havnet i garnet?

Stadig flere tilbyr bra dealer med 70% avslag som du bare ikke kan si nei til.

Iallfall ikke jeg, som er så svak for spa og velvære.

 

Det er Bjørn Egil Halvorsen som inspirerer meg til å skrive dette. Han skrev i A-Magasinet om om alle dealene han holdt på å la seg fange av – og om hvordan han tilslutt klarte å hekte seg av.

Innlegget het supergroupmegadeal.

Dette er et fiktivt navn – men dealene florerer på nettet og har ekte navn som Groupon, Lets deal , Superdeal og Sweetdeal.

Jeg er per tiden medlem av tre slike megadeal-konsepter.
Tilbudene renner daglig inn i mailboksen.

Til nå har jeg latt meg friste både av billig massasje, fotpleie, frisør, kiropraktor og tannlege.

Hvor skal det ende?


Da jeg kjørte til min andre superdealkiropraktor-time på et kjøpesenter milevis fra der jeg bor, så tenkte jeg at jeg trenger ikke jobbe lenger – dette kan jeg bruke hele tiden min på – reise fra bydel til bydel, senter til senter og teste stadige nye super-tilbud 😉


Det største problemet mitt er å klare å si nei til nye avtaler – for med en gang jeg er inne av døren og igang med min superdeal, vil de selvsagt gjerne selge meg flere gode tilbud, og jeg har alltid hatt vanskelig for å avvise…

Fotpleien var alle tiders. Og billig. Den var det.

Men det tar mye tid å reise langt for billige behandlinger. En kan lure på hvor mye en sparer.  I alle fall ikke tid.

Og er det viktig å ha nylakkerte tånegler på vinteren? Sikkert ikke. Jeg kunne brukt pengene på noe mer fornuftig eller veldedig.

Og det er ikke alt som funker. Laser-tannblekingen jeg hadde kjøpt, viste deg seg at jeg med isinger i tennene, ikke kunne bruke. Jeg fikk riktignok igjen noen penger, men jeg måtte betale for hjemmebleking av tennene i stedet, som jeg egenlig ikke ville ha.

Når noen tilbydere sier at en times massasje egentlig er verdt 2400 kroner og jeg skal være glad for bare å betale 390, så lurer jeg også på om den egentlige prisen var reell, eller om det er jeg som har vært grønnøyd og naiv?

Jeg skrev en mail til Bjørn Egil Halvorsen og bekjente mine synder. Han hadde tross alt vært i samme båt.

 

Her er svaret jeg fikk tilbake:

He-He. Du er tydeligvis på kjøret. Lykke til med rehab. Sikker på at du kan finne en bra deal. Takk for orda! 

 Bjørn Egil