Annonse

Tines helseblogg tør der andre tier. Jeg kan ikke holde tyst om at det finnes anerkjente fagpersoner som har andre meninger om viruset enn det du leser i mainstream media. På min helseblogg Helsetine søker jeg å finne flere sannheter. Jeg er opptatt av psykisk helse og hvilke fatale konsekvenser nedstengingen får for millioner av mennesker.

Medisinsk ekspertise avviser pandemien som scam

Medisinske eksperter avviser nå pandemien som fraud. Leger, virus-spesialister og medisinske eksperter fra hele verden avslører at covid-19 fremstillingen fra myndigheter og media ikke stemmer.

«Dette er ikke en medisinsk pandemi,» sier ekspertene som er fra Norge, Sverige, Belgia, Tyskland, Storbritannia, USA og flere andre land .

Advarer mot farlig corona-vaksine

De advarer tydelig mot covid-vaksinen og kaller den direkte farlig. «I nesten 20 år har legemiddelbransjen prøvd å lage vaksine mot coronavirus, men ikke fått det til: Forsøkene som er gjort på dyr, har ført til at dyr har blitt alvorlig skadet. Det kan du bli også. Vaksinen laget i hui og hast er ikke trygg – for noen! «Vi er ikke prøvekaniner og vaksinen er ikke nødvendig, da den såkalte pandemien er over,» bedyrer ekspertene.

I stedet råder de folk til helt enkelt å ta trygge vitaminer som vitamin C, D og sink. Dette skal være nok til å booste immunforsvaret.

Like etter at videoen på over 28 minutter kom ut, ble den sensurert på YouTube. Men  det finnes flere kanaler man kan få ut viktige budskap på. Leger og andre fagpersoner som er sensurert på FB og Youtube grunnet sin oppriktighet, bruker nå nettsiden brandnewtube.com.

Se oppsiktsvekkende video der fagpersoner avslører corona-scam

Her kan du se ekspertenes video som har blitt mye delt på messenger de siste dagene:

«Ask The Experts (Covid-19 Vaccine) – Now Banned on YouTube and Facebook.»

Følg Tines helseblogg Helsetine for oppdatert informasjon om virus, sannhet, løgn og falske agendaer.

Les, se, tenk selv og ikke tro alt du hører.