Annonse

Design: Jeg har alltid elsket glass og samlet på glass i ulike varianter. Swirl champagne-glass fra Camilla Prytz og Magnor Glassverk er noe av det vakreste jeg har sett. Perfekt som julegave og vil live opp ethvert festbord.

Glassene bobler over av livsglede

Den kuleste dama i byen akkurat nå er utvilsomt Camilla Prytz. Hun har designet høstens vakreste champagneglass for Magnor Glassverk. De fargesprakende kunstglassene er en fest i seg selv og bobler over av livsglede. I love them. Green, pink, yellow…. All so, so beautiful. Akkurat så eye catchy som vi trenger nå etter disse triste koronatider! Kunstglassene vil pynte opp ethvert bord og gi deg nye anledninger  å feire. Og ingen  av glassene er like, alle unike. 12 points fra meg

Glass for bursdag, jul og fest

Jeg kan ikke få sagt det mange nok ganger. Dette er fargene og stemningen vi trenger nå. Endelig er det lov å møtes i sosiale lag igjen – og vakre glass liver opp. Enten du feirer bursdag, har vennefest eller vil invitere noen venninner – champagne-glassene til Camilla har alt du trenger for et vellykket  og sprudlende selskap. Glassene kan også brukes til dessert, til forrett – eller med telys og blomster. Som dekorasjon!

Mitt førstemøte med glassene skjedde under Magnors høstvisning i Oslo. Jeg ble oppstemt av å  hilse på kjente og nyte sprudlende drikke i Camillas lekre, grønne glass, under: Det var kjærlighet ved første blikk.

En god  start på uken.

BILDET: Grønt er skjønt – og ingen kan la være å trekke på smilebåndet og få stemningen hevet med disse grønne champagneglassene. De er også nydelige i rosa som kunstneren selv viser på bildet under. Og i gult! Gult er kult – enten du vil servere snacks, drikke eller dessert i glasset.

Ja, takk – jeg tar gjerne noen i gave til jul!

Små kunstverk på bordet

SWIRL CHAMPAGNE er det nyeste tilskuddet i den populære serien Swirl, en eksklusiv og unik kunstglasserie, designet av den kjente kunstneren Camilla Prytz. De nye Swirl champagneglassene bobler over av farger og glede og er små kunstverk på ethvert festbord eller til pynt i hjemmet, enten du har et eller flere.

Kunstneren elsker bobler, dessert og sjokolade

Inspirasjonen er hentet fra ordet «swirl» som er en spiralformet bevegelse, og symboliserer bevegelsen i det varme glasset.

Kan brukes til drikke, konfekt, mat eller med blomster/telys

Kunstneren selv, Camilla, elsker tre ting spesielt høyt. Bobler, dessert og sjokolade. Glasset hun har designet egner seg til alt sammen. Det er funksjonelt og kan brukes til champagne, cocktails og drinker, konfekt, dessert og forrett, eller med en vakker blomst eller et telys. Camillas fargemikser fremhever alt som blir servert i multiglasset, og selskapet blir garantert i sprudlende humør.

Rosa, grønn, gul, brun og hvit

Glassene er unike, det finnes ikke to like. Glasset rommer 22 cl og er godt å holde i. Det kommer i seks vakre og fristende fargemikser; rosa, grønn, blå, gul, brun og hvit. SWIRL er ekte norsk kunsthåndverk laget av det fineste krystall. Hvert champagneglass er munnblåst av yrkesstolte glassblåsere i glasshytta på Magnor Glassverk, sammen med Camilla Prytz selv.

Noe mere «eye candy» enn dette, skal du lete lenge etter!

Fakta om Camilla Prytz – kongelig designer

Camilla Prytz  er en anerkjent glasskunstner og smykkedesigner. Hun har arbeidet med glass, smykker og emalje i over 25 år og har hatt mange  utstillinger i inn- og utland. Hun er utdannet glassblåser ved Kosta Boda, og har drevet sitt eget verksted og smykkemerke siden 90-tallet. Smykkene har blitt brukt av kjendiser/kongelige over hele verden. Hennes arbeider er inspirert av symbolisme, og beveger seg mellom kunst og design. Nå er Camilla Prytz tilbake der hun startet, nemlig med glassblåsing, gamle håndverkstradisjoner og kortreist design. Camilla Prytz har med stor suksess designet seriene UNIK, SWIRL og ZEBRA for Magnor Glassverk.