Annonse

Det er flaut og sjokkerende at idrettstopper velter seg i alkohol! De skal være forbilder for ungdommen vår, men drikker seg sanseløse på statens regning. Skam dere, idrettsledere.

Jeg tar gjerne et glass vin til maten eller en øl på stranden, også med barn og ungdom tilstede. At idrettsledere velter seg i alkohol på statens regning på firmatur derimot, er direkte skamfullt.

Hvordan skal vi ha tillit til at dere tar vare på barna våre, når dere helt mangler selvkontroll og gangsyn?

«Idrettshelter som doper seg, fester før en kamp eller bruker feil leppesalve, straffes hardt – mens lederne deres er på utdrikningslag hver kveld.»

Nei, dette går jo ikke an. Det er bra at VG avdekket skandalen.

Et glass vin til maten er fortsatt greit, å dele en flaske også  – men å drikke seg sanseløse mens man feirer OL- og VM-gull og legger neste års strategi for vinnerlaget, er smakløst og flaut.

Deretter bærer det rett til Vangseter for avvenning, eller?

Også unge i idretten drikker mye alkohol, viser forskning. Det flaueste av alt er at ungdom med innvandrerbakgrunn da ofte ekskluderes, de drikker ikke alkohol, nemlig.

Nå idretts-ess hopper av idretten, kan det også bli for mye alkohol for enkelte.

«Så jeg kan bare prise meg lykkelig for at sønnen ikke ble en racer i skisporet, en ny Petter Northug, men valgte å game hele natten foran PCen! Det eneste han ruset seg på, var energidrikk.»

God dag i sofaen – det er tryggere her!

 

Klem fra helse-Tine

Jeg er journalist og blogger

Kontakt meg på tinecec@gmail.com

Foto: Said