Annonse

Halsen brenner, hodet verker, et munnsår gjør det vanskelig å spise og jeg prøver å dytte munnsår-gelé inn i munnen. Geleen som apotekdamen påsto var en spray ??  virker ikke. Den smaker vondt og legger seg som en krem i munnen som jeg må spytte ut. Flasken lekker og jeg søler klissete gum på blusen. Jeg skulle planlagt fest på nyttårsaften, men sitter i et hav av malingspann og gråter.

Slik kan ikke året ende! Jeg skulle komme hjem fra Dubai solbrun og med ny energi og legge planer for nyttårsfesten! Med nye kjoler og flere tilbud på festfronten skulle det ikke være så vanskelig å få et sprudlende nyttår.

Mistet energien

I virkeligheten kom jeg hjem til Oslo etter en lang nattflyging via Moskva uten søvn med influensa og øreverk.  Jeg gråt på sofaen fordi jeg var så sliten. Malerne som pusset opp for meg var ikke ferdige og alt var et salig rot. Ja, det finnes større problemer, men all energi var som sugd ut av meg og jeg var syk.

Håndvesken som skulle inneholdt spennende parfymer og makeup fra taxfreen var stappfull av Ibux, Paracet, snytepapir, Vival, Rinexin tabletter, Imigran, nesespray og halstabletter.

Hoster som en 90-åring

Det eneste jeg tenkte på i taxfreen på Gardermoen var at jeg måtte få tak i  Fisherman´s Friend. Jeg var irritert på at de ikke hadde det i Dubai og at jeg måtte ta til takke med Repsils som fikk halsen til å klø slik at jeg hostet enda mer og ble støl i magen.  Sønnen sa at jeg hostet som en 90 åring og jeg ble lei meg. Vi misforsto hverandre og alt ble feil.

Nå er jeg bedre, men orker ikke å prøve noen av kjolene jeg tidligere har blogget om. Den grønne kjolen med lange armer fra Be Young (bildet) kunne vært et av valgene på festen på Storefjell Resort der jeg pleier å joine nyttårsfest med mine Parga-venner i Unnis aktivitetsferie. I år orket jeg ikke å dra på fjellet.

Les om en tidligere vellykket nyttårsfeiring med aleneforeldre på Storefjell her. 

Bare en dag??

Det er fest på Stratos og Sosialen i Oslo  i kveld  og det er sikkert flere jeg kunne besøkt, men jeg vet ikke om jeg orker/gidder. For  første gang på mange år kan jeg ende opp alene når nyttårsrakettene sendes opp.

Folk som sier det bare er en dag, vet ikke hva de snakker om. Julaften og nyttårsaften har aldri vært vanlige dager for meg. Det er høytidsdager hvor jeg trenger noe å gjøre for å være lykkelig.

Nå trenger jeg sympati, en klem og litt hvile og rundt femten timer med massasje.

Hva er din verste nyttårsaften?

Les også: Øresmerter i fly – det er et sant helvete

Bildene nedenfor er tatt på luksushotellet Burj al Arab i Dubai før jeg ble syk.

Les også: For høye nyttårsforsetter kan gjøre deg deprimert.