Annonse

At fotballfrue og Norges største blogger Caroline Berg Eriksen (27) jukser med noen bilder, synes jeg er forståelig. Men at hun og mannen skriver falske kommentarer på bloggen for å forsvare seg? Noe så trist!

Jeg har drømt om å ha like mange lesere som deg, Caroline Berg Eriksen. Drømt om å tjene millioner av kroner på blogging, slik som du gjør. Få fete sponsorer.

Jeg har vært misunnelig på bloggere som deg som får drøssevis av kommentarer og likes på bloggen, mens mine lesere kun av og til kommenterer på Facebook.

Da du fikk tyn fordi du hadde jukset med noen bilder, syntes jeg synd på deg. Jeg forsto presset du lever under, og behovet ditt for å se enda tynnere og enda vakrere ut. Jeg syntes ekstra synd på deg fordi jeg vet du har slitt med spisevegring.

Men å skrive kommentarer på din egen blogg under falsk navn! Dette er ille. Det er flaut. Neste gang jeg titter innom bloggen din, vil jeg være usikker på hva som er ekte.

Jeg leser i Nettavisen at fotballmannen din,  tippeligaprofilen Lars-Kristian Eriksen (31), innrømmer å ha skrevet mye dumt i kommentarfeltet under fiktive navn – da for å forsvare deg mot «nett-trollene» som skriver stygt om deg. Blant annet skal han ha diktet opp rosende bloggkommentarer om deg der han gir seg ut for å være lege og ernæringsfysiolog; begge beskyttede titler! Eller gjorde du det selv?

Jeg er lei meg for at du opplever så mye netthets, for det fortjener du  ikke. Jeg har selv lurt på hvordan folk kan få seg til å skrive – og si –  så mye dumt og stygt om andre.

Men at du og din ektemann lar dere senke ned på nett-trollenes nivå, og skriver falske innlegg for å forsvare dere selv? Utgir dere for å være fagpersoner dere ikke er? «Dårlig impulskontroll,» sier mannen din. Ja, det er det!

Du har lurt leserne dine, Caroline Berg Eriksen, og det har mannen din også.

Unødvendig og trist.

Forøvrig ønsker jeg deg lykke til videre med blogglivet.

 

Hilsen Tine, frilansjournalist, student, alenemor og blogger.

tinetk

Den virtuelle gullkronen er det sønnen min som har gitt meg. Den er altså «fake.» 😉

 

tinemac