Annonse

I dag var jeg sliten og hadde vondt i hodet. Da gikk turen til Ikea på jakt etter nye farge-impulser.

Jeg hadde planlagt en aktiv dag, men våknet med stress-hodepine. Da var det bare å utsette trening og andre aktiviteter. I stedet ble det en tur til Ikea. Jeg slappet av i en deilig mørkegrønn stol, spiste kyllingsalat og drakk masse vann.

Ja, det er stolen over de har flyttet inn i restauranten, en deilig ørelappstol. Bak meg hadde jeg julepyntede trær og fikk ørlite julestemning. Foran kassene ved inngangen var allererede den berømte pepperkakedeigen på plass.

Genseren jeg har på meg er fra Be Young og jeg har den både i mørkerød og i mørkegrønn, to farger jeg elsker for tiden.

En av flere fargeklatter i kjølige Norge som inspirerer meg er farge-Dagny.

Ett av hennes tips mot høstdepresjon er nettopp å omgi seg med mer farger: Kjøpe en mørkerød sofa i stedetfor en grå, et par røde eller gule puter, noen grønne planter. Det er så lite som skal til!

Dagny eier ikke et eneste plagg i sort, hun  har kun en jeans og resten kjoler og skjørt. Hun er bare så fantastisk fargerik, og får meg alltid i godt humør. «Det føles som jeg har kledd meg for amerikansk frokost-TV,» skriver hun som kommentar til dette Instagram-bildet,  men bildet er tatt i forbindelse med et flott servise hun har laget for Magnor. Dit har jeg tenkt meg en tur senere i høst.

I dag frisket jeg opp høststemningen med et par røde roser, noen vinterservietter, en rød pute, et lys og noen nye spisebrikker.

Og nå blir det en tur ut i frisk luft – det hjelper alltid mot hodepine.

Hva gjør du når hodet verker og du ikke er på topp?

Klem fra Helse-Tine.

Trenger du å kontakte meg, så send mail til tinecec@gmail.com