Annonse

nettdating

Gode bilder på datingprofilen er utrolig viktig! Unngå selfies på badet og bilder med eksen og hunden. Vis heller at du er aktiv og sprek, råder en ny datingside. Og pass på hva du sier til din nye flamme: – Det vil ikke fungere å skrive ting som «kom bort til meg nå, så skal jeg gi deg en real omgang!» Les alle rådene i bloggartikkelen her.

Ifølge den nye datingsiden datingsider.no er det lett å gå i baret når du søker etter en ny flamme på nettet.

Tabben mange gjør er å ha for dårlige bider av seg selv på datingprofilen, hevder redaktøren bak datingsider.no. Selv opplever jeg at mange menn tar en trist selfie, og lar det bli med det. Det gjør ikke nettopp sjansen større på damefronten.

Her er noen råd til datingsprofilen basert på tipsene fra datingsiden.

  1. Unngå selfies og bilder på badet, samt bilder med eksen og hunden.
  2. Pass på hvordan du er kledd, legg gjerne ut et bilde med en tettsittende skjorte.
  3. Smil og unngå for al del og se sur ut!
  4. Finn en fin bakgrunn. Vis at du har stil.
  5. Ta spreke bilder, for eksempel i skogen
  6. Ring en venn! Dere kan ta en fotosession sammen og ta bilder av hverandre rundt i byen

Hva du skriver i datingprofilen og hvordan du henvender deg til en du liker betyr like mye for å lykkes. Det er viktig at du fremstår som seriøs om det er et seriøst forhold du er ute etter. Like viktig er det  å lytte, stille spørsmål og ikke være for frempå med sexforslag, i følge datingsider.no:

Ikke mas om sex

«De færreste kvinner bruker nettdating som kun en måte å møte sexpartnere på. De finnes selvfølgelig og mange datingnettverk legger opp til dette. Men uansett vil det ikke fungere å skrive ting som: «Kom bort til meg nå, så skal jeg gi deg en real omgang.» Isåfall må du møte henne først og ta det derfra,» råder redaktøren bak datingsider.no

Ikke bli humorkonge

«Det er bra å være morsom i meldingene dine, men du trenger heller ikke være en klovn. Mange bruker for mye energi på å være en humorkonge, istedenfor å også stille den andre parten spørsmål.
«Mange liker å møte noen som virker litt mystiske, og man mister litt av spenningen dersom den andre oppfører seg som en klovn.»
Overfladiske apper

Hvilken datingside skal du så prøve i vår? Ifølge datingsider.no er de mest brukte datingappene i Norge Tinder og Happn. Problemet med disse appene er at de kan være overfladiske og useriøse.

Selv har jeg venner som har funnet kjærligheten på Tinder, så alt er mulig. Men på mer etablerte nettsteder som Match og Sukker, finner du lettere de seriøse folkene, er min erfaring.

Les alle tipsene for å lykkes

Resten av tipsene og en rating over de beste datingsidene enten du er ute etter en flørt eller en ny kjæreste finner du på datingsider.no

Lykke til med datingen!