Annonse

 

Armonianegler

Jeg har gjort en deal med negldesigner Anette Lunde på Kolbotn: Følger du bloggen min, får du 10 prosent rabatt på neglpleie hos henne. Det er hyggelig for meg å få flere lesere – samtidig som jeg vil gi litt tilbake…:) Se detaljer under.

Les mitt møte med Anette her:

I løpet av en lang sommer hadde neglelakken i knallfarger på hender og føtter mistet glansen. Nå som det nærmet seg høst,  følte jeg behov for å tone ned. Jeg skulle ut på en reise, og hadde lyst til å være ekstra fin… 🙂

– Hva med franske negler? Foreslo negldesigner Anette Lunde.

Det var lenge siden jeg hadde brukt fransk manikyr. Jeg hadde i stedet fulgt  trenden med korte, fargesterke negler – og prøvd alt fra brunt, grønt og lilla til turkis!

Nå fikk jeg lagt franske gelè-negler  på hender og føtter. Shellac – som Anette bruker – er en ny og råsterk gele-lakk som skal herdes  i en liten maskin med UV-lys og vifte.

I motsetning til vanlig neglelakk holder denne seg like fin i opptil tre uker, og den kommer i mange spennende farger.

Resultatet ble fint og jeg kunne dra på tur med ny og delikat look… J 

Splitflrt22

 

Franskenegler

Anette (bildet nederst på siden) er nystartet i trivelige lokaler hos Hudpleiesenteret for ham og henne på Kolbotn og tilbyr blant annet annet shellac, akrylnegler, gelenegler, SPA manicure, SPA pedicure, kunstnegler på tærne og parafinvoksbehandling.

Negler (Shellac) koster kr 500 (fullpris). For andre priser, spør Anette.

Vil du følge bloggen min og få rabatt på negler, så logg inn på helsetine.com og trykk FOLLOW – eller trykk LIKER på min Facebookside helsetine.com

Anettelunde

Mail: armonianegler@gmail.com

Adr: Sønsterudveien 2B, Kolbotn, rett over Kiwi.