Annonse

Eller for smart? 🙂

Snapchat har vokst forbi både Twitter og Instagram. Det er vanskelig å forstå grunnen. Jeg er rett og slett for dum for Snapchat. Eller for gammel (jeg mener for  smart) til å synes det er gøy.

Det begynte med at jeg snakket med noen …. Eh…. menn … på det beryktede Tinder, som jeg heller ikke skjønner så mye av. Det er for lett for meg.  Jeg liker vanskelige prosjekter, ikke alt servert på et fat.

Men altså.. Nesten det første de spør om er:  Har du Snapchat? Og jeg —ehh, nei jeg har jo ikke det.
De sier synd. De vil sende bilder.

Så laster jeg ned appen da, og det tar meg lang tid å forstå at jeg har fått et bilde der inne og at jeg må trykke et spesielt sted for å få lov til å se det bildet i la oss si…. 20 sekunder.

Men hva er funny med dette, lissåm? En fyr sendte ustanselig bilde av skiene sine og kaffemaskinen. Så gøy da! Not!
De som er godt trent sender bilde av overkroppen.

De som er mer frempå, sender bilder av ting jeg ikke engang tør å nevne her. Men vil jeg se på det? Nei. Verken i 20 sekunder eller 40.

Instagram er kult. Der kan du lagre bildene dine med ulike filtre og de ser nærmest ut som kunst og du får followers og likes.

lyspunkt1-scaled1000

Snapchat er bare irriterende.

Idag logget jeg innom og så at jeg hadde fått en ny snap. Det var en voksen kar som sendte bilde av en golfbane. ”Fint vær for golf”, sto det.

Og så da? Hva svarer jeg? Tar bilde av tærne mine og skriver ”fin dag for pedikyr”?

findagforpedikyr

Har du et pizzabilde eller noe annet vktig du vil dele, så post bildet på Instagram da eller Face, gjør noe mer ut av det.

Liker jeg noen eller noe, så vil jeg se bildet igjen og igjen, akkurat når jeg vil, og ikke i 20 lusne sekunder.

Fakta: På et år har antallet norske Snapchat-brukere blitt nær tredoblet fra 432.000 til 1,1 millioner. Til sammenligning har Instagram og Twitter henholdsvis 1.028.093 og 932.124 norske brukere, ifølge tallene fra Ipsos MMI. Kongen på den sosiale mediehaugen er fortsatt Facebook med sine nesten 3.1 millioner brukere. (Aftenposten)