Annonse

IMG_4601

Da Jana startet ny Tone Lise-salong i Ski sentrum, strømmet kundene på.

 

Jeg kom med rød avflasset neglelakk som jeg hadde prøvd å fikse selv uten hell. I løpet av en time var jeg klar for sommerferien med nye friske gelish-negler.

Jeg har prøvd superneglelakk fra parfymeriet med kort tørketid og gel-effekt, men de flasser av bare et par dager. Da er det noe annet med gelè-negler som Shellac eller Gelish. Det koster litt mer, men du blir behandlet av negleksperter, og har freshe, velpleide negler i 2-3 uker eller mer.

Dyktige Jana, som er utdannet ved det anerkjente Tone Lise-akademiet i Oslo, gikk ut som en av de beste elevene i klassen. For fire måneder siden startet hun egen TL-salong i Ski sentrum. Da var hun gravid med sitt andre barn. For tre uker siden kom gutt nummer to til verden, og bare et par dager etter fødselen, var hun tilbake på jobb igjen:

– Med nystartet bedrift er det bare å stå på, sier hun. TL-salongen i Ski har også egen Facebookside der Jana får mye oppmerksomhet.

Hun har tidligere bodd i Sverige, hvor hun fortsatt besøker annen familie, men har nå slått seg ned i Ski med mann og barn.

– Den største forskjellen mellom å bo i Norge og Sverige er nok at det sosiale livet var enda bedre i Sverige. Vi hadde så mange gode naboer der, sier hun og smiler.

FullSizeRender kopi

Mens hun fjerner den gamle lakken som avdekker litt misfargede og opphakkede negler , spør hun om jeg vil ha noe å drikke. Hos Jana er det en hjemmekoselig atmosfære. Hun sier selv at hun har kunder som har følt seg litt maskinmessig behandlet andre steder. Selv liker hun å prate med kundene og få dem til å føle seg trygge. Hun føler at de blir som en stor familie.

jana1

Jana gir meg en lett manikyr, hun filer neglene og prepper dem slik at fargen skal sitte bedre. Deretter legger hun en fargeløs foundation på neglene, og spør hvilken neglelakkfarge jeg vil velge. Jeg går for en fresh gel-lakk som jeg aldri har prøvd før: Den heter ”Brights have more fun”.

Hvert lag med lakk herdes noen sekunder i en LED-maskin. Jana avslutter behandlingen med å tilføre en god håndkrem samt en velduftende negleolje.

Voila, så er mine gamle avflassede negler helt som nye og klare for sommeren! Lakken sitter som støpt.

IMG_4610

 

 

FullSizeRender-kopi

Selv har Jana en knall-rosa gelish som også er flott nå i sommer.

FullSizeRender-kopi 9

Før jeg går ,forteller Jana at i tillegg till gelish-negler og spa-pedikyr, er vippe-extensions veldig populært for tiden. Jeg skal skrive om dette i et annet blogginnlegg.

Jana forteller meg også om noe som heter 3D-bryn; eller 3D-extensions, det er en metode som ikke bare innebærer napping og farging av  bryn, men der man også kan tilføre mer hår for å gjøre brynene tykkere og gi dem bedre fasong.

– Populært blant de unge, opplyser Jana.

Til høsten vil hun prøve et nytt konsept innen fiske-spa og er spent på om det vil slå an. Så vidt hun vet er det ingen andre som tilbyr dette i Ski-området.

Jeg har personlig aldri prøvd fiske-spa, men se ikke bort fra at jeg tester dette også ved en senere anledning, selv om fisker som biter på tærne mine virker litt skummelt. Negler er definitivt mer min greie.

Nå er det bare å håpe på mer sommer og varme dager på stranden med brights have more fun-neglene.

gelish-brights-have-more

Jana og TL-salongen i Ski kan varmt anbefales, enten du vil ha manikyr, pedikyr eller lengre vipper.

FullSizeRender-kopi 2

Innlegget er sponset ved at jeg fikk teste en behandling.