Annonse

Vil du unngå alvorlige fotskader og operasjon, er det smart å  slutte å vakle rundt på stiletthæler i tide. Gabor reddet føttene mine.

Som de fleste kvinner har jeg vaklet rundt på platåsko og skadet både føttene og ryggen. Jeg har ødelagt stuegulvet mitt med stillethæler og opplevd at hælen har brukket i løpet av kvelden og kommet hinkende hjem etter å ha tatt siste buss fra byen.

Jeg har vært urban og dukket opp på båttur med sko som ikke har noe med båtlivet å gjøre og på fjelltur med støvletter som passer til alt annet enn skigåing. I dag er det andre sko som gjelder! Jeg trener mye, blant annet dans og tar ikke sjansen på å ødelegge føttene slik at jeg i verste fall må kutte ut det jeg liker aller best.

«En periode hadde jeg så vondt i en fot at jeg ikke kunne trene, og det vil jeg ikke at skjer igjen.»

Jeg har overpronasjon og har fåttt beskjed av fysioterapeut om å bruke spesialsåler for at det ikke skal bli verre. Mange må opereres! Merker som Softwalk og Gabor har reddet føttene mine, slik at jeg tåler lange byvandringer uten å få verken gnagsår eller mer vondt i føttene. Gabor er det merket jeg føler meg mest komfortabel med både når det gjelder vintersko og sandaler. Det er sko med pen design, de er ikke for trange foran og de ser ikke kjerringaktige ut.

Når du bare har plass til ett par sandaler i kofferten, er det bra med noen som er gode på foten og bare litt hæl samtidig som de har litt glam-faktor slik at de også funker til kveldsbruk. Nudesko forlenger også bena og det er fint for oss damer på 165. 😉

Sånn sett vil disse nyinnkjøpte sko fra Gabor og Footway funke bra til juleferien i Dubai.

Hva slags sko liker du?

Klem fra Helse-Tine

Jeg er erfaren blogger og tar gjerne i mot nye annonsører.

Mail til tinecec@gmail.com

Innlegget er sponset og er laget i samarbeid med Footway.