Annonse

Gmail – jeg elsker og hater deg. Du driver meg til vanvidd! :/

Hvor ble det av fakturaen i alle trådene? Jeg finner 49 meldinger frem og tilbake, men ikke  selve fakturaen i spaghettien av tråder. Alle sa gmail var så fantastisk, og jeg byttet under tvil. Nå er jeg lei! Hva med deg – finner du ut av det?! Er det noen vei ut?

Jeg er ram på email, og jeg finner ut av det meste. Men alle disse trådene i gmail-systemet, gjør meg gal! Da jeg brukte online og hotmail, var det mye lettere å finne tilbake til mailer noen hadde skrevet og mailer jeg hadde sendt. Gikk jeg inn på sendte mailer, fant jeg alt jeg hadde sendt der.

Men ikke på gmail. Når jeg søker opp det jeg sendte i går, kommer lange tråder opp – og det kan være mailer sendt for flere måneder siden. Og jeg synes vedleggene har en tendens til å forsvinne også. Er jeg heldig, dukker de opp helt nederst i den 19. mailen. Men de er ikke lette å se!

2 ganger i det siste har jeg vært nødt til å bite i det sure eplet og henvende meg til firmaet som hjalp meg?

«Sorry, jeg har lett overalt,men fakturaen forsvant i alle trådene, kan du sende den igjen?»

En gang var det advokaten, neste gang Kodeks, som har laget nytt design for meg.

Mine forbindelser etterlyser mailen

Det hender også venner og forretningsforbindelser påstår jeg ikke har sendt dem mailen jeg lovet med info om eventet eller med alle de nye ideene. Men det har jeg – i følge gmail. Svaret har bare druknet i all trådene, også for den som mottar den nye mailen.

Hva er veien ut av dette spaghetti-marerittet?

Det var dagens hjertesukk!

Har du mistet noen mailer eller har du styr på alt?