Annonse

GREASE FOREVER: En del av ungdommen er borte. Olivia Newton John, en av mine store forbilder, er død. Som vi elsket filmen Grease og de kule sangene og danseopptrinnene. Min bror og jeg var på Travolta-kurs for å lære å danse som Olivia og John – Danny og Sandy. Litt kult å tenke på i dag, at vi virkelig gjorde det. Vi var ikke av de tøffeste den gangen og litt sjenerte.

Kjempet mot brystkreft i 30 år

Privat kjempet vakre Olivia fra Grease  mot brystkreft i 30 år. Stjernen var åpen om sykdommen og gjorde en iherdig innsats for kvinner og brystkreft. Hun døde på ranchen sin med familien rundt seg, 73 år gammel. Altfor tidlig og uendelig trist.
Hyllet av sin nære venn John Travolta

Makkeren John Travolta fra Grease sto Olivia nær og hyllet henne da hun nylig gikk bort. De to hadde et helt spesielt forhold.

«Bare fordi man tror at alt er bra, så er det ikke over.»

En  kvinne som selv har vært rammet av brystkreft, skriver på Facebook:

«Olivia Newton John, en av ungdommens forbilder, er død. Vi elsket filmen Grease, vi var alle forelsket i Danny og Sandy. Historien vi alle kunne relatere oss til.

Handler om å passe inn

Ungdommens usikkerhet om å passe inn, bli godkjent og kapre akkurat den kjekke typen eller den peneste jenta  Og ikke minst musikken.  Den lever i oss alle som er født og oppvokst på den tiden.

Mange dør av brystkreft

Privat kjempet Olivia mot brystkreft i 30 år.  Garantert mange som kan relatere seg til det også. En nær venninne sa engang til meg. Bare fordi man tror at alt er bra, så er det ikke over .
RIP. Støtt brystkreftforskningen. Det er altfor mange som dør av nettopp brystkreft.»
Jeg sender oppfordringen videre. Mer forskning på brystkreft nå. Støtt brystkreftforeningen.
Les også: Grease-stjernen Olivia Newton-John får begravelse på statens regning. Det blir mer konsert enn begravelse. Helt passende for en nydelig sjel som hun var . RIP.