Annonse

Dyprøde negler hører vinteren til. Slå til med en av de nye pastellene.

Det er vår nå. Snart er det vår. Jeg lengter mot vår, gullgul vårsol, dypblått hav og asurblå himmel. Dog har jeg aldri drømt om babyrosa eller babyblå negler. Men jeg lot meg overtale.

mystikkblå

Ikke til å prøve babyrosa. Not! Det er for små søte prinsesser eller tenåringer, føler jeg. Lyseblått derimot, gir de Hollywood-røde neglene mine en friskere og mer våraktig look og står bra til den nye lyseblå vårskjorten og til yndlingsskjørtet.

blåhånd

Negldesigneren er helt enig. Men hun vil  ”sprite opp fargen” med en glitterlakk på toppen.

Dermed blir det lyseblå shellac-negler med glans.

Jeg har brukt en av de nye vårfargene til Shellac i serien Flora & Fauna,CREEKSIDE.

creekside

Overlakken med glitter heter DAZZLING DANCE.

dazzling dance

Jeg stusset da jeg så at Shellac har kalt vårkolleksjonen sin Flora & Fauna. Navnet gir meg overhodet ikke noen assosiasjoner til neglelakk. Men de vet vel hva det gjør. Ifølge leverandøren er fargene og stilen inspirert av lysende landskap i akvarellfarger.

Kanskje noen som lar seg inspirere til å male sine egne akvarelller – eller pusse opp huset i vår –  med noen av disse ( i følge CND) fredelige og  harmoniske fargene?

shellacvår15

 

Snart smelter iallfall snøen og det går mot lysere tider.

Håpet er lyseblått.

Nails can be blue.

tineblue

Lyseblå skjorte, lyseblå negler; her har jeg fått selskap av sønnen og kjæresten. 🙂

blueshirt