Annonse

Coronareglene for julen 2020 kan ta motet og lysten fra enhver. Men Tines helseblogg har svar: Sett deg bare inn i Vinmonopolets åpningstider, lytt til  Jul jul, strålande jul av Sissel Kyrkjebø og Odd Nordstoga, se på Netflix-serien Hjem til Jul, Kutoppen og Dragevokternes jul, kjøp nytt sengetøy og du skal leve lykkelig helt til minuttene ringes ned for 2021.

Særlig! Det er svaret jeg selv hadde valgt på denne påstanden. 2020 har sugd for de fleste og mange nærmer seg nervesammenbrudd om de må se EN eneste pressekonferanse til med Erna, Høie og co. Absurde og rigide regler innføres hver uke og de gir ikke mening.

Vinmonopolet til nye høyder

Ikke rart at Vinmonopolets åpningstider er noe folk googler mest for tiden: For hvordan overleve julen uten nok alkohol, når det meste annet er stengt? Åpningstidene for vinmonopolet finner du her, og det er same procedure as every year: De holder stengt på julaften. Helsemyndighetene sa nei til lengre åpningstider for å spre folket grunnet covid-19. Her kan du forøvrig lese polets anbefalinger av drikke til julemåltidene. 

Netflix-serien Hjem til jul er på topp 5-listen globalt

Film og Netflix er også noe folk googler for å komme gjennom høytiden. Kutoppen – en film fra 2018 har nådd et kraftig hopp.

Og Netflix-serien Hjem til Jul er nå den femte mest populære juleserien i hele verden, til stor glede og overraskelse for skuespillerne! Den googles som aldri før i følge Googles søketrender.

Se Dronningen på Instagram.

Populært er også  det Norske Kongehuset. Hva Märtha og Durek foretar seg til jul er aldri kjedelig – og Haakon og Mette Marit er fortsatt like populære. Samtidig seiler Kongen og Dronningen opp som julefavoritter – og du kan se Dronningen på Instagram, nå også med munnbind på besøk ved et krisesenter. Oh la la. Selv foretrekker jeg Dronningen uten maske i ansiktet.

Sengetøy i gave – eller bare noe lekkert på eget soverom?

At sengetøy er på kraftig vei oppover i søkerlisten og faktisk har en økning på 500 prosent, er nok ikke bare fordi svigerfar har ny dame. Sengetøy er gode julegaver til den som har alt, eller når du ikke vet hva du skal gi. Og mange pynter kanskje opp egne soverom i denne julen hvor vi verken kan reise eller ha særlig mange på besøk.

  1. KuToppen – Film fra 2018

Kraftig hopp

 

  1. Det norske kongehuset – Emne

Kraftig hopp

 

  1. Jul, jul, strålande jul – Sang av Odd Nordstoga og Sissel Kyrkjebø

+650%

 

  1. Sengetøy – Emne

+500%

 

5

Hvit jul – Emne

+450%

 

 

Stigende

 

  1. vinmonopolet åpningstider jul

Kraftig hopp

 

  1. kutoppen jul

Kraftig hopp

  1. jul på kutoppen

Kraftig hopp

 

  1. dragevokterens jul

Kraftig hopp

 

  1. gledelig jul film