Annonse

Når du har kranglet med noen i din nærhet, hvordan nullstiller du deg før et møte, spurte coach Gry Sinding under et gratis webinar jeg deltok på av ren nysgjerrighet. Her er noen svar.

  1. Jeg går på trening og danser for å få opp humøret. Gjerne zumba med hoftevrikk og latino-musikk med god rytme.
  2. Jeg ringer noen for å få trøst. Det er sjelden jeg gråter, men nylig gråt jeg i telefonen mens jeg snakket med en av mine kjære, så lei meg var jeg. Det er når du er på det svakeste du trenger noen som er der, lytter og forstår.
  3. Jeg tar en pause fra det og gjør noe hyggelig, noe som bare MÅ få deg til å bli glad igjen, som å gå på seminar med Finn Schjøll som snakker så vakkert og morsomt om blomster at du kjenner duften av solskinn og roser.

Bildene er fra et arrangement med Finn på Vestby storsenter.

Andre svarte at de tok seg en joggetur, kjørte seg en tur eller drev med yoga eller meditasjon. «Jeg elsker at dere deler,» svarte Gry Sinding fra skjermen.

Hvordan nullstiller DU deg før et møte eller noe annet som er viktig at du presterer på, når du har fått en dårlig beskjed og har det litt ugreit?

Klem og god lørdag fra Helse-Tine.

Kontakt meg på mail tinecec@gmail.com

Les også tips fra Gry Sinding om å bli hørt. Så viktige er ordene du bruker. Spennende.!