Annonse

Er det mulig? Mindre rynker med eget blod?  Ung og Unik er først ut i Norge med behandlingen Bio Filler som nå topper i USA.  Jeg er sensitiv og føler panikken komme når jeg ser sprøyten nærme seg ansiktet. Her kan du lese hvordan det gikk.

Blodprøve 

«Jeg skal ta en blodprøve.» Irina Ervik er bestemt i stemmen. Jeg ligger på benken og prøver å slappe av. Jeg er ikke glad i blodprøver. Nå skal hun i tillegg samle blodet mitt i en flaske, varmebehandle og sentrifugere det og trylle frem et serum som skal brukes til å gi meg mer volum og mindre rynker og linjer i ansiktet.

Jeg vil spørre, og merker at stemmen er litt tynn:

«Jeg forstår ikke hvordan det går an.»

Irina driver en salong med estetisk hudpleie i Hamar og i Oslo. I temaet jobber 3 leger og 3 sykepleiere. Behandleren ser på meg: «Ingen gjør det.» Hun forteller meg at de er først ute med den naturlige skjønnhetsbehandlingen som er mest populær i USA for tiden. Jeg er spent.

Naturlig filler av eget blod

En stund etterpå: Irina viser meg at blodet mitt har delt seg etter sentrifugeringen. Jeg ser rødt blod og en gul masse. Det er den gule massen hun skal bruke som skjønnhetsserum. Det er helt naturlige stoffer – i motsetning til restylane, botox og andre kunstige fillers som brukes til å gi oss mer volum i ansiktet og mindre rynker.

Gruer meg til stikkene

Nå skjer det jeg har gruet meg til: Irina fyller plasmaen –  den naturlige gelen –  i en stor sprøyte.

«Hvor skal du sprøyte den?» «Over alt. Slapp av. Det sprenger litt, men det går fort over. Det er bra for deg.»

Lett å si for en dreven behandler.

Sprenger litt

Det sprenger og bobler under huden, slik hun sa. For gelen er sprøytet dypt inn i ansiktet. Irina er vant til sensitive kunder. Hun sørger for at jeg fortsetter å puste.

Den lille smerten gir seg raskt. Men nå når en ny sprøyte underhuden min. Irina skal gjøre hele  ansiktet yngre og med mindre rynker og linjer. Da nytter det ikke å rope stopp. Irina jobber energisk videre. Jeg klyper meg i armen.

Bli kvitt rynker på halsen, i ansiktet og hender

Ferdig! En behandler i team Irina smiler til meg:  «Huden din ser allerede freshere ut.» Hun viser frem hendene sine, hun har brukt naturlig filler der og har ikke lenger rynker. Andre bruker Bio Filler på halsen, for å fjerne alderslinjer. Alt er mulig. Effekten kan vare opptil 8 måneder. Og det er ingen restitusjonstid:

Kan gå rett i selskap

«Slapp av 40 minutter når du kommer hjem. Du kan gå rett i middagsselskap. Få i deg et måltid med mye proteiner og ta gjerne et glass vin,» er rådet.

Tabletter skal motvirke hevelser

Jeg får med meg to tabletter, jeg skal ta en når jeg kommer hjem og en neste dag for å unngå hevelser. Hevelser blir det ikke, men jeg er litt blå etter et av stikkene. Godt jeg har foundation og hirudoid-salve mot blåmerker.

Får komplimenter

På festen samme kveld får jeg kun positive tilbakemeldinger. Ingen vet at jeg få timer tidligere lå på en benk og fikk mitt eget blod sprøytet inn i ansiktet. Kommentarene er: «Så flott du ser ut i kveld. Så fin kjole. Trener du mye? Du har en spesiell  og veldig sterk aura.»

De skulle bare ha visst. 😉

Det er gjort forskning på Bio Filler. Les mer om metoden med linker til forskning  her.

Jeg ønsket selv å teste Bio Filler, en helt ny type behandling i Norge. Det ble opplyst at jeg er journalist og blogger og vil skrive om opplevelsen. Behandlingen ble utført til rabattert pris.