Annonse

Lenge trodde jeg det var noe galt med meg fordi jeg ikke fikk til yoga-timene. Jeg trengte bare litt mer action.

Jeg er på min femtende sol-hilsen og jeg er svimmel og irritabel. Jeg står lenge i halsbrekkende posisjoner og føler meg dum. Er det ferdig snart? Når kommer effekten?

Utallige yogatimer har jeg vært på i mange former og varianter, men aldri har treningen gjort meg annet enn kanskje litt mykere. Jeg er forresten «myk» fra før.

Jeg leste et intervju med en kjent, kvinnelig norsk psykolog som hadde forsøkt yoga i lang tid uten å få noe ut av det. Hennes egen konklusjon var at hun trengte noe mer som skjer! Sånn er enkelte hode-mennesker. Vi trenger noe annet enn yoga for å komme ut av hodet og ned i kroppen.

Selv trenger jeg sydlandske rytmer, zumba og et fyrverkeri av en instruktør for å føle meg levende.

Yoga hadde jeg gitt opp. Men så introduserte Kari Jaquesson meg for Birgitta Strobel som driver med pop-yoga. Det var noe ganske annet! Herlige øvelser til fengende musikk. Jeg likte øvelsene og jeg trengte musikken.

birgittast

Birgitta Strobel er yoga-instruktør, modell og kunstner. Som nyskilt reiste hun til Los Angeles for å bli yogainstruktør og kom hjem med to helt nye treningskonsepter; popyoga og stretching (long n´lean.) Yogaen hun tilbyr er virkelig poppet opp. Tro det eller ei, det går helt fint å trene yoga til Tina Turner, Bruce Springsteen, U2, Faithless, INXS, AHA og Beatles.

Tro det eller ei, det går også helt fint an å ikke like vanlig yoga uten musikk!

birgittas

Så neste gang du er på din femtende solhilsen i en stille sal og egentlig er ganske lei av å si ummmmmmmmmmm veldig lenge, ser på klokken og lurer på når timen slutter, prøv pop-yoga!

Effektivt og gøy, og noen centimer lenger – long and lean – kan man også bli av stretchingtimene Birgitta har.

Erik Krafft -002558-Edit

Takk til Birgitta Strobel for en ny og annerledes trimopplevelse. 🙂

Facebookside long´lean.

tinepopyoga