Annonse

Endelig skulle også jeg få lange øyevipper. Ville det gjøre vondt å sette dem på?

Jeg har alltid drømt om lange, mørke øyevipper. Det er nok fordi jeg fra naturens side er utstyrt med korte, nesten fargeløse øyevipper. Det gjør ikke saken bedre at mine to barn ploppet ut med nøyaktig de øynene jeg ønsket meg, store, blå og med kraftige, lange mørke vipper.

Hvordan kunne jeg få to barn med blå øyne når mine er grønne med brune spetter? Det er ikke alt som er til å forstå.

Men tilbake til øyevippene. I årevis forsøkte jeg med mascara: Alle mulige typer mascara som skulle få øyevippene til å se lengre og mer fyldige ut. Det så alltid bra ut i rundt en halvtime, senere på kvelden når jeg så meg i speilet hadde mascaraen enten rent ned og lagd sørgerender under øyet eller klumpet seg. Jeg glemte å ta mascaraen av om kvelden, og fikk røde, irriterte øyne.

Så sluttet jeg å bruke mascara og farget vippene i salong. Da så det iallfall ut som jeg hadde øyevipper. Men de ble ikke lengre og fyldigere av det.

Det var et tilbud fra Tone Lise-salongen i Ski som gjorde at jeg hoppet på. Det og at en 19-åring jeg kjenner ser ganske fab ut med slike vipper og fortalte at moren hennes har gjort det og ser yngre ut enn før.

Der var det magiske stikkordet. Det er vel ikke den voksne dame som ikke gjerne vil se yngre ut.

Skal du gjøre dette, så spør før du parkerer bilen hvor lang tid det tar. Jeg la på en time og et kvarter på parkometret, fikk vite at det skulle ta hele to timer og måtte løpe ut og betale dobbelt.

Det tok tid ja. Så lang tid at jeg måtte be behandleren, Kamile om tissepause og bli fulgt ut på toalettet fordi jeg var plastret med hvit tape og bare så noen få strimer av lys igjennom tapen. Så lang tid at jeg nesten sovnet flere ganger og bare hørte musikken fra radioen som i en døs, så lenge at hodepinen og trettheten forsvant og jeg fikk hvilt ut selv om jeg merket at det av og til stakk litt når hudpleieren festet de små øyehårene av silke til mine egne korte øyevipper. Med lim.

Det var ikke vondt, bare en litt rar følelse. Det hjalp at behandleren Kamile var i rommet hele tiden og ga meg små beroligende hint om at det ble bra.

Etterpå da jeg så meg i speilet, kunne jeg ikke tro at disse vippene faktisk var mine. Det er de jo streng tatt ikke heller, de faller av etter hvert og det trengs påfyll hver 3-5. uke.

2015-08-04 14.14.34

– Vær veldig forsiktig de to første dagene, sa Kamile. – Ikke få vann borti øynene, ikke gjør noe ekstremt, vær forsiktig med trening og alt du foretar deg. – Olje må du unngå  hele tiden, sier hun.

FullSizeRender

Jeg tok det med ro i to dager og opplevde ingen irritasjon eller andre bivirkninger. Jeg fikk heller ingen «tung følelse» med de påsatte øyehårene, noe jeg hadde vært litt redd for.  Jeg synes blikket ser mer våkent ut og øynene føles større. Ellers er jeg glad for at jeg valgte medium lange vipper. Har fått høre at de ser helt naturlige ut.  Lange dådyrvipper kan bli  tunge, og  kanskje ser det litt kunstig ut også.

Det beste av alt er å slippe mascara og se naturlig fresh ut når jeg våkner om morgenen, ta en titt i bilspeilet og se at, ja, vippene sitter på! 🙂

FullSizeRender-6

 

 

IMG_4336

 

Vippe-extensions er nok noe man fort kan bli avhengig av. 🙂

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med resultatet.

2015-08-04 15.26.22

 

Kamile er utdannet fra Litauen og jobber ved den nye Tone Lise-salongen sentralt i Ski sentrum. Prisene hun tar er for tiden:

Vippe-extensions: kr 1350

Etterfyll: kr 600 (Kan koste mer dersom du kommer mer enn tre uker etter og det tar lenger tid for behandleren å etterfylle.)

2015-08-04_16.09.52

Kamile tilbyr også microblading (øyenbrynsbrodering) som er en helt ny metode for å skreddersy øyenbryn. Passer godt for de som har for lite hår fra naturens side og trenger å få tilført litt ekstra. Denne prosessen kan ta opptil fire timer og er derfor ganske kostbar: Det koster kr 4500 og prisen inkluderer korreksjon etter en måned. Deretter holder behandlingen fra 6 måneder til 1 år. Dersom kunden har øyenbrynstatovering, gis det 25 prosent rabatt: Brynene er allerede formet, og behandlingen er dermed ikke så omfattende.

2015-07-25 12.11.28

 

Jeg har valgt å ikke merke innlegget som reklame da jeg delvis har betalt behandlingene selv. Første gang takket jeg ja til et tilbud Kamile hadde. Da jeg var tilbake i august for å få påfyll, fikk jeg 20 prosent rabatt. Kamile er klar over at jeg vil skrive om vippe-extensions. Microblading er testet på andre kunder.