Annonse

– Du og den bloggen din! Du selger neglelakk, kremer og skriver bare om jenteting. Sa to frustrerte herrer jeg traff på julebord i går..

Ooobs.. Tid for oppklaring..

Jeg har drevet denne bloggen et år og skrevet om alt fra migrene, singelferie, 22. juli, trening, muskelplager, foto/instagram og lavkarbo..

Liekvel… De de to mennene hadde merket seg var at jeg et par ganger hadde hjulpet en ung negldesigner på Kolbotn å få litt flere kunder. Hun er helt i oppstartfasen og jeg syntes det var morsomt å prøve med et samarbeid..

Det kommer ikke til å hjelpe på ryktet å legge ut dette bildet av dyprøde negler til julebordet. Burgunderrød har vært en stor trend i høst, særlig i klesveien.

Julebordnegler

De sukker sikkert nå, disse to bekjente herremennene og tenker, å nei, her kommer det enda mer vås om negler og mote. Burgunderrød meg her og der, hvem bryr seg..

– Hva er det du vil lese om da, spurte jeg den ene mannen, samtidig som jeg prøvde å forsikre den andre om at jeg verken selger kremer eller lakk, bare artikler!

– Offpist ski,mumlet han.

Jeg hadde bommet. Overalt står det at menn er veldig opttatt av at kvinner har pene negler, men jeg hadde feilbedømt mitt publikum. De trodde de måtte gå å ta manikyr eller pedikyr, og det var jo het feilslått selvsagt.

Bare for å sikre meg: Jeg skriver om løst og fast som opptar meg. Ikke føl deg forpliktet verken til å like det eller lese det.

Og går for all del ikke for rød glamour neglelakk med sølvglitter til jul, slik jeg har tenkt å gjøre. Især ikke hvis du er mann og er mer opptatt av boksing, fotball eller offpist.

Min kunnskap om disse områdene er dessverre så minimal at jeg må oppfordre på det sterkeste om å søke til andre blogger.

Men jeg fant denne:

Extreme offpist skiing…  [youtube http://www.youtube.com/watch?v=Huz_InIy5Kw?wmode=transparent]