Annonse

Da jeg skulle få nye vipper og bryn hos Martina på en salong i Ski, fikk jeg  en rørende historie på kjøpet.

En dag var det en ny dame i salongen. Det skjedde det som ofte skjer at jeg ikke har lagt merke til at behandleren er gravid, og neste gang jeg kommer er det en ny dame som venter.

Denne gangen var det Martina fra Kroatia. Hun er skjønnhetspleier for J & K Beauty-salongen Ski og universitetsutdannet. I tillegg er hun makeup artist, og skolert innen vippeextensons, threading, voksing og negle-design.     FullSizeRender-7-kopi 7

Både vippene og brynene ble fine. Jeg syntes først brynene ble litt tykke, men fikk klar beskjed av andre om at det er slik de skal være nå. Da jeg trente styrke på treningssenteret  i dag la instruktøren merke til forandringen og sa “så fin du er! Du ser ut som du er klar for fest – uansett!”

FullSizeRender-7-kopi 9

Det var deilig å få en så hyggelig kommentar på morgenkvisten! 🙂

FullSizeRender-8

Men tilbake til Martina. Hun er flink og trenger virkelig kunder, så prøv henne!. Grunnen til at hun kom til Norge nylig, er for å redde sønnen sin. For kort tid siden fikk hun beskjed av legen om at denne nydelige gutten (nå to og et halvt år) trenger ekstra stimuli og at han, om han ikke får det,  står i fare for å bli autist.

IMG_1468

Da Martina fikk denne beskjeden, tenkte hun: Vi kan ikke bli i Kroatia, barnehagene her har ikke de ressursene som skal til. Mannen, som også er universitetutdannet, har nigeriansk pass (har nå søkt om kroatisk) og hun visste at han ikke ville bli godtatt alene i Norge. Hun var derfor nødt til å forlate mann og sønn og dra i forveien. Hele tiden har hun snakket med sønnen sin på Skype.

IMG_1466

En stund var han sint på henne og ville ikke snakke, men da hun begynte å synge sanger og skjære morsomme grimaser, kom han likevel.

Det er nå to og en halv måned siden Martina har sett gullgutten sin. Hun gleder seg enormt til å få familien sin tilbake. Det har endelig lyktes henne å få leid en leilighet og  går alt etter planen, kommer mann og barn til jul!

IMG_1467

Martinas kunder har rådet henne til å søke offentlig barnehage, og hun har snakket med PPT om hjelp til barn med ekstra behov. Men før barnet er her og har fått norsk ID, kommer hun ingen vei.

Jeg krysser fingrene for denne søte, lille familien, og ber deg gjøre det samme.

nymartinafarogsønn

 

Her er Martinas priser i TL-salongene i Ski:

Eyelash extensions

1:1 -1350nok new set

1:1-600nok refill

3-7D- 1800nok new set

3-7D-800nok refill

Threading

HD Brows (with threading, trim and color)-500nok

Just Threading- 250nok

Just coloring-250nok

IMG_1385Bildet over er av en annen kunde. Om noen lurer; jeg fikk 20 prosent på behandlingene og Martina er inneforstått med at jeg skriver om henne.