Annonse

Det er tid for vårpuss i hagen, vi årner plen og blomster, shiner opp bilen, båten, og sykkelen, men hva med oss selv? Tid for vårpuss av fingre og tær!

Når det gjelder vårpuss i hagen, bruker mange mye tid og penger. Det er liksom ingen spørsmål om vi kan unne oss det, det må bare gjøres!

Når det gjelder å pleie oss selv, er det derimot mange som unner seg veldig lite, og tar du en  manikyr (håndpleie) eller pedikyr (fotpleie)kan du vedde på at vennene dine spør: – Hva kostet det?? Var det dyrt?

Spør de på samme måte; hvor mye kostet de nye staudene du kjøpte og den nye blomsterjorden?

Neppe.

Men nå er det tid for egenpleie.  Det er tid for å flekke av gammel lakk, stelle tørre og brukne negler og få på litt skikkelig vårlakk som sitter en stund.

Denne gangen gikk jeg for PINK BIKINI både på fingre og tær. Fargen kom i fjor, men det er fortsatt en av de fineste rosafargene i Shellac.

CND Shellac in Pink Bikini

 

Det fine med Shellac (gele-negler) er at fargene nå også har kommet i vanlig neglelakk. Du kan derfor fint velge vanlig neglelakk på tærne og få den samme fargen i gele-lakk på hendene.

Jeg pleier å gjøre det sånn, for etter min erfaring sitter salong-neglelakken i ukesvis på tærne, så da trengs ikke gele-lakk. Den er bare irriterende vanskelig å få av!

Helt motsatt med neglene på hendene –der sitter ikke vanlig lakk i det hele tatt, vi er bort i så mye. og lakken flasser  av i løpet av noen dager. Maskin-laget hybridlakk –  Shellac eller Gelish – er derfor det beste valget på hendene, synes jeg.

neglernær

 

Det koster litt, men til gjengjeld får du flotte negler i 2-3 uker eller mer.

En god hånd- og fotkrem og en negleolje kan være en god investering om våren også. Min hud var knusktørr, men kviknet til etter denne behandlingen.

Klar for vår, og ikke bare i hagen!

Årets nye Shellac-farger (under)  får jeg prøve neste gang.

SHELLAC2014

Ps; jeg har plantet stemorsblomster også. I Potter. Enkelt og greit for oss som ikke  har tålmodighet med hagestell… 🙂

vårplanting