Annonse

Se bildene og la deg inspirere av treningsglade jenter i flott treningstøy. Neste gang er det din tur til å komme deg opp av sofaen og swinge deg i dansen, eller noe annet du liker.

zumba2014

Det er tid for zumbatur nummer 3 til Kemer i Tyrkia.

Vi er noen av de samme jentene som sist,  og endel nye. Danseinstruktør Charlotte Garrett fra Elixia Kalbakken/Colosseum leder an også denne gang på Moonlight Beach hver morgen kl. 08.00.

Heftige rytmer fyller strandområdet. Det er mye danseglede og godt humør blant jentene. Solen kommer, og det blir stadig varmere.

moonlight14

For første gang danser jeg i løpeskjørt med kort shorts under. Skjørtet er egentlig laget for jogging, men passer ifølge innkjøperen også godt for dans. Et så kort skjørt passer godt her nede  i varmen, men hjemme ville jeg gått for den noe lengre varianten. Det er uansett gøy å danse i fargerikt treningstøy, mer inspirerende enn de  sorte eller grå tightsene jeg vanligvis bruker. Det blir så hett på stranden at jeg må kaste skjorta. Går heldigvis bra når man har trenings-bh under. 😉

ifarta14

Jeg kan ikke alle de nye dansene, så jeg henger meg bak de flinkeste for å følge trinnene. Smart tips for nybegynnere. 🙂

strekk14

Tøy og bøy, og pust ut – her har vi danset med Charlotte en time, klokken er nå 09.00 og vi er gode, svette og varme… og klare for frokost og morgenbad. 

disco14

Det er to danseøkter om dagen (for den som vil) og vi danser i hotellets diskotek hver kveld kl. 18.00. Her tester jeg ut en splitter ny løpekjole som jeg kjøpte på et utsalg hjemme. Også denne er beregnet for jogging, men går bra til dans.

De andre jentene er superflotte i mye sprekt tøy og mange handler  treningssko og treningstøy i Nike-butikken i Kemer. De kjenner oss her, og møter oss med et stort smil hver gang vi kommer:  – Youre dancing with Charlotte? Nice., smiler de, og viser stolt frem den nye kolleksjonen med treningstøy.

tinestar14

Her er jeg klar for beach party med langt skjørt, noe  jeg sjelden bruker. Jeg er en kort skjørt-dame. Men fotografen ba om å få ta dette bildet, og da var det bare å posere. 😉

Neste gang er det din tur til å bytte ut sofakroken med heftige salsa og merengue-rytmer. Send meg dine treningsbilder, jeg poster gjerne, til inspirasjon for andre også.  🙂 Godt for humøret, godt for helsa! Endorfinkick som holder deg våken hele dagen til ende.

Tekst: Tine Holm

Foto: Bekir Kizilay (fotograf hos Viking Star hotell, Kemer)

PS: Det er all grunn til å følge oppfordringen min om å komme seg opp av sofaen: Nordmenn blir stadig fetere og mer stillesittende og Helsedirektoratet oppfordrer i likhet med meg alle til å gjøre noe med livsstilen; være mer fysisk aktive og spise sunnere. Lykke til. 🙂