Annonse

«La oss utforske en av Oslos virkelige perler, nedre del av Alnaelva. Oppmøte ved Peppes Pizza, Brynseng,» lød invitasjonen en helt vanlig onsdag ettermiddag. Hele 20 personer møtte. Vi gikk gangveien langs den historiske elven videre til Gamlebyen og Middelalderparken. I Bjørvika nøt vi medbrakt matpakke på en av byens beste takterrasser. Damene avsluttet med et glass rosé på fasjonable Nodee Sky bar. For en kveld!

Bli gladere og sprekere

At du blir gladere og sprekere av å gå tur, er ikke oppskrytt! Å gå tur i sosialt lag er enda hyggeligere. Dette er en av flere turer jeg har deltatt på med gruppen Sosial i Oslo og Viken. Den startet som en singelgruppe, men er nå åpen også for folk som har funnet en å flørte med. Det er derfor en miks av single og par, med en overvekt av single ,sosiale sjeler.

Noen ble slitne – andre nøt utsikten

Denne turen gikk i turbofart og noen ble slitne og endte opp på vårt stamsted, Grønland Gym. Resten fortsatte til en takterrasse i 9. etasje på Oslos tak i Bjørvika. Her nøt vi solnedgangen og den flotte utsikten over Oslo med medbrakt niste.

Nightcap i fasjonabel skybar

Deretter var det valgfritt å gå 3 kilometer videre langs Havnepromenaden til et vannhull på Aker brygge. Sammen med to andre damer, valgte jeg å avslutte kvelden med å ta glassheisen opp 13 etasjer til Noodle sky Bar i Bjørvika. Dette var første besøk på dette stilige stedet, og et glass rosé smakte deilig etter den lange gåturen.

Kom deg opp av sofaen og ut på tur. Og gjerne i hyggelig selskap! 🙂