Annonse

I dag var jeg hos en flink negldesigner som har fikset neglene mine en stund. Hun heter Abeera og jobber på Beauty Nails, Vinterbro. Det er ikke så stive priser her, og de er flinke. Abeera tar opp fag på kveldstid, så hun har dobbelt opp med jobb for tiden. Jeg sier stadig at hun ikke må gi opp, men heller ta seg noen fridager innimellom. 🙂

   

Jeg bruker mye røde negler med glitter eller stener. I dag var det på tide å prøve noe nytt, så da ble det en varm beige-farge. Helt annerledes enn det jeg vanligvis bruker. Men alltid gøy med noe nytt. Abeera la gullglitter på ringfingrene, og det ble fint, synes jeg. Jeg liker å føle meg litt feminin og pyntet .

Samtidig må jeg få meg siste nytt om hvordan det går med Abeera på skolen. Hun tar opp fag på kvelden, og det er hardt arbeid. Men etter en liten downperiode hvor hun holdt på å gi opp, er hun i gang igjen. 🙂

Shellacnegler som dette holder seg fine i 3 uker og siden de er korte, kan jeg  gjøre jobben min på PCen, husarbeid med mer uten at neglene brekker. Anbefales. 🙂

KORTE NEGLER MED LAKK ER FRESHT!

Disse shellac-neglene betalte jeg 350 kroner for. Andre steder koster det 550 og mer. Acryl og støpenegler er langt dyrere.

Abeera og jeg hadde også en liten samtale rundt hvorvidt menn kan stille krav til hvordan kvinners negler skal se ut. Svaret er nei, og den bloggen legges ut om få timer. 😉 

Klem fra Helse-Tine

Jeg er journalist og blogger.

Mail meg på tinecec@gmail.com