Annonse

Festdrakt eller bunad på 17. mai? Dette er en stor debatt i Norge for tiden. Mange opplever bunadpress. Ikke alle har råd til bunad til opptil 60 000 kroner. Og ikke alle er så heldige eller uheldige å arve! Selv ble jeg spart  17. mai 2023: Bunadpolitiet nådde heldigvis  ikke frem til Tyrkia! Her ble det leopard til 17. mai-festen.

Kort eller lang leopard – hva er penest?

Hvilken av kjolene tror du jeg valgte og hvorfor? Kort eller lang? Og hva var prisen på kjolen?

Begge er til salgs i Alanya, nærmere bestemt i Cleopatra Shop.

Den korte kjolen får du til 400 lira og den lange til 500 lira. Det er meget god pris og veldig mye bunadpenger spart.

Hipp hipp hurra og gratulerer med dagen – hvor enn eller hvordan du feirer.

Lang eller kort og hvorfor? Les nederst i artikkelen.

Ha en fin feiring!

Det ble kort leopardkjole på meg. Jeg prøvde den lange for en reisevenninne; hun hadde sagt hun likte den. Shopguyen og jeg fant ut at da kunne jeg prøve den for henne og sende bilder. Jeg syntest den var fin og vurderte å kjøpe den selv   Men da kom min venn shopguy i Cleopatra Shop med to andre varianter. Han syntes den korte var mer meg. Og bedre i varmen! Jeg sendte bildene til reisevenninnen på Messenger og hun sa det samme: «Den korte var mer deg.» Jeg la ut bildene på Facebook og den korte vant der også med overveldende flertall. «Pene ben trenger kort kjole,» sa en. «Ikke kort nok,» meldte en annen luring. Haha. God feiring!