Annonse

Hvor glad blir du av gratis produkter? Er det ikke en liten opptur i hverdagen å få en presang bare til deg selv? Jeg deltok på kundekveld på Kolbotn hudpleie. Alle snille jenter fortjener en goodiebag!

Sminketips: Se nederst i artikkelen.

Det er ikke ofte jeg bytter ut sminkesakene. Som oftest ligger de hulter til bulter i diverse vesker og noe har gått ut på dato. Det er fordi jeg hater å kaste ting, også makeup. Nå hadde jeg en gylden anledning til å få sminketips og handle litt nytt i hyggelige omgivelser. Jeg kjenner flere av damene som jobber ved Kolbotn hudpleie da det er et av de stedene jeg liker å ta manikyr og pedikyr. Nå hadde de besøk av Sanna som viste oss hvordan vi skal legge kveldsmakeup. Hun jobber med det norske merket Frøya.

Sanna hadde kjørt seg bort og ble forsinket, imens koste vi damene oss med ost, kjeks og mozell og utvekslet erfaringer rundt bordet om alt fra makeup, vippe-extensions til hvordan unngå bot på Gardermoen og en ny, mystisk ostedisk på Kolbotn torg. Det var god stemning rundt bordet og jeg tenkte at endelig møtes vi damene som går her; som regel når du er på behandling treffer du bare de ansatte, ikke andre kunder. Alle var blonde, og det lo vi godt av.

Jeg var så heldig å bli sminket også, og de andre damene likte den naturlige looken. De sa at nå var det bare å gå rett på byen. På en mandag? Det ble nok sofaen, dessverre, men  det var gøy så lenge festen varte.

Og det ble goodiebag til meg og alle som handlet med seg noen varer hjem.

Noen kjappe sminketips:

– Legg litt lys highlighter innerst i øyekroken, det løfter ansiktet. Legg også litt lys higligher øverst på øyelokket.

– Solpudder kan brukes til alt, også som øyemakeup

– Brunt, lilla og sort er spennende farger til øynene.

-Har du litt tynne lepper, legg litt lysere leppestift eller gloss midt på leppene.

-Bruk flytende kremer og foundation i ansiktet først, deretter transparent pudder og solpudder for å få glød

– Øvelse gjør mester. Øv deg på å legge sminke før du legger deg om kvelden. Etterpå kan du finne frem rensemelken.

Foto: Anett Andersen og Tine

Klem fra helse-Tine

Jeg er journalist og blogger.

Spørsmål? Mail til tinecec@gmail.com