Annonse

Noe ser lettere ut enn det er. Å få en avtale i havn med superflotte Mia Gundersen var ikke gjort i en fei. Det tok tid og vi støtte på noen skjær. Men da hun først stilte opp hjemme ved kjøkkenbenken hjemme på Nordstrand, så var hun mer åpenhjertig enn jeg hadde trodd.

Vi skulle snakke om hvordan hun holder seg så godt i en alder av 50 – og om hvordan hun har brukt supermat for å komme i bedre form etter at hun slet seg ut.

Foranledningen var en bok om supermat som Mia har bidratt til, hun var derfor personlig engasjert i temaet og fortalte villig om magebesvær som forsvant takket være alger og gress.

Men supersunne smoothies og økologiske produkter hjelper ikke for alt. For da jeg spurte Mia om hva hun gjør for å få så fin hud, så kom svaret kontant:

– Det hjelper ikke med dyre kremer. Jeg bruker Restylane Vital!

Det var et ærlig svar!

Restylane er hyaluronsyre – et helt naturlig stoff som finnes i huden. Denne sprøytes inn i ansiktet for å fjerne elle dempe arr og rynker.

Mia fortalte meg at hun har et arvelig anlegg for linjer og poser under øynene. Takket være Restylane kan hun igjen våkne om morgenen, se seg i speilet og føle seg vel.

Det hele er noe dempet ned i artikkelen.  

Jeg vil også selv være forsiktig med å påvirke noen i retning av å ta dyre skjønnhetsbehandlinger.

Men en diva på 50 må få lov. 🙂 

 

48_11_mia_gs_hemmeligheter_148669.pdf

Hva er Restylane?

http://www.restylane.com/nn-no/Norway/