Annonse

P1010P1014P1012P1013P1011

Det er tøft å starte på jobb igjen etter ferien. Jeg dro på spa en mandag.

 

 

Hver høst gjentar eksperter hvor viktig det er å starte forsiktig når man begynner å jobbe igjen etter ferien. Det er viktig å unne seg pauser. Ta lunsjen ute, kanskje. Planlegge en langweekend på fjellet.

Det var fristende å takke ja da Quality spa-hotell Son lokket med hverdagstilbud for spa-frelste: Fra mandag-torsdag kunne jeg få spa, servert to retters lunsj og en valgfri behandling for kroner 990…

Det hørtes ikke verst ut. Jeg tok med meg en venninne en mandag formiddag og dro.

Det er moderne på Son spa. Så moderne at vi slet litt med å skjønne hvordan den fancy brikken rundt håndleddet kunne åpne og lukke garderobeskap  og porter inn til spa-avdelingen.

Det var nesten ingen her denne augustmandagen. Vi hadde hele bassenget for oss selv, med vakker havutsikt og det var ikke kaldere enn at vi kunne ta boblebad ute på sjøterrassen og slange oss på hver vår strandstol. Vi var også alene både i den infrarøde badstuen, i den finske saunaen og i de andre småbassengene inne.

Lunsjen besto av en velsmakende kjøttrett og dessert og det eneste som plaget oss var at vi var i spamodus mens de andre gjestene tydelig var seminardeltakere som løp i dress og høyhælte sko mellom møter. Vi kunne ikke forstå hva de stresset etter.

Selve behandlingen var deilig. Den besto av salt-skrubb av hele kroppen, en valgfri innpakning og  fot eller hodebunnsmassasje. Jeg valgte en detoxbehandling som viste seg å bestå av grønne kaffebønner. Mens den virket, fikk jeg en deilig hodebunnsmassasje. Det skulle bare vært mer..

Pluss: Lekkert og delikat spa. Deilig med stort boblebad ute. Fint å kunne ta fotbad mens man venter på behandling.

Minus: En egen lunsjrestaurant for spagjester hadde gjort seg. Da hadde vi kunnet tusle dit i morgenkåpe og tøfler istedenfor å stille i fullt antrekk.

Vann og frukt/nøtter kunne stått fremme i spa-området. Nå må du inn i behandlingavdelingen for å finne te, vann og frukt.

Alt i alt, en herlig dag som gjerne gjentas!

http://www.sonspa.no/spa