Annonse

Noen ganger er det ren velvære å unne seg noe en har ønsket seg lenge.

Jeg hadde vært forelsket i ham et halvt års tid. Han het Andrè, var halvt norsk og halvt belgisk, iallfall kom han med belgisk råglass. Og en dag sto han på døren. Det var like før jul og frosten hadde lagt seg…

 

Endelig skulle jeg få mitt ønske oppfylt, nemlig ny dør til jul.

Den gamle var mer enn moden for utskifting. Jeg hadde levd med den i over ti år, malt den i en skarp blå italiensk farge jeg likte godt, men nå var malingen skallet av, låsen gikk nesten ikke rundt lenger, døren var trekkfull og fæl og det kjentes når det ble minusgrader.

 

Slik så den gamle døren ut:

Img_3853

Jeg visste hva jeg ville ha. Det måtte bli Andrè eller ingen. Det gjaldt bare å finne et firma som kunne hjelpe meg. Jeg la ut en annonse på Mitt anbud, og ganske fort meldte det seg et kreativt team fra Drøbak som ville bistå.

 

Og her har vi frieren fra Moi i Helgeland, med innslag fra Belgia 😉

 

Img_3955

Velkommen, Andrè med belgisk råglass.

 

Det kjentes delig å ha sin egen dør – endelig. Små gleder i hverdagen er viktig.

 

Den kreative snekkeren fra Drøbak var snill å ta med seg den gamle døren da han dro.

 

Dette er den samme blå døren som på første bilde – jeg har bare malt den rosa på innsiden i et kreativt øyeblikk.

 

Img_3954

Ikke pent å si det, men vi vokste fra hverandre, og tror neppe jeg vil savne deg… 🙂