Annonse

Den dagen det regnet som verst i Oslo, fikk jeg time hos øyenbrynskongen, Fred Hamelten. Hos ham skinner solen.

Det finnes ikke den kjendis i Norges land jeg ikke har sett Fred Hamelten avbildet med. Jeg følger ham både på Facebook og Instagram og ser ham stadig smile fra øre til øre sammen med celebriteter. Kona Tina Hamelten er hans viktigste partner og booker alle timene for ham. Det er hun som har spurt om jeg kan bytte timen til i dag, den dagen hvor det regner katter og hunder i Oslo og dagen er grå, og tung som et blylodd. Selve studioet til Jan Thomas står i stil med været, bygningen skal pusses opp og er pakket inn i plast. Det ser ut som den har sørgeslør.

regnioslo

Men det er bare utenpå. Innenfor skinner solen og det er ekstra hyggelig å komme inn i varmen.

Fred er som alltid hyggelig. Han sier selv at hans jobb er å rette opp andres feil. Som nå; en frisør har stylet og farget brynene mine, men har, ifølge Fred, «ødelagt alt.»

Mens han styler brynene mine på riktig vis og får fasong på dem, spør han hva jeg jobber med, om jeg har barn og gir meg noen livsråd med på veien:

En ungdom jeg kjenner er usikker på valget av studieretning og vurderer å slutte på skolen. Fred ber meg hilse ham og be ham stå på og ikke gi opp.  Selv jobber han lange dager og vet hvor hardt det er: Det er bedre å gjøre en innsats nå med studier enn å angre om ti år… og kanskje også ende opp med en dårlig jobb fordi man mangler utdannelse.

Det virker som det kommer fra hjertet også. Virkelig slikt en setter pris på. 🙂

Fred har ellers masse nye planer fremover på øyenbrynsfronten, men det meste er hemmelig og derfor ikke noe jeg kan skrive om her.

Men på  youtube oppdaget jeg at øyenbrynsguruen har fått sin egen sang som forteller historien om hele hans karriere; og den kan du se her!

Se på før og etter bildet: Synes du det er verdt 750 kroner å få brynene stylet på riktig vis selv om en verken er 20 lenger eller kjendis???

brynførbrynetter

Jeg er fornøyd med audiensen. Særlig når jeg vet at Fred har ventelister på flere år.

Ps; Det hersker en debatt om dagen om at kvinner skal tørre å vise seg som de er, vise valker og hverdagstryner og unngå å retusjere bilder. Jeg er helt enig, og jeg kan godt skjære grimaser og se rar ut en annen dag. Problemet er bare at jeg hater å se stygg ut på bilder. Disse bildene har jeg derfor årnet litt med på iphonen, og jeg har også brukt litt tryllestøv på dem med en app som heter BeautyPlus. Da kom det iallfall en liten innrømmelse her! 😉