Annonse

Det var Min Mote som først fortalte om den nye karantanetrenden som tar av på Instagram: Bloggere og influencere deler selfies ikledd pute!

Boblende kreativitet med #pillowchallenge

«Ukene går og de aller fleste holder seg fortsatt hjemme fra kontoret og sosial omgang. Mye tid innenfor husets fire vegger kan slå to veier – mangel på motivasjon og giv, eller helt motsatt – kreativitet som bobler over ukontrollert. #pillowchallenge som trender på Instagram nå er et perfekt eksempel på det,» skriver Min Mote og viser bilder av kjente bloggere med den nye putetrenden. Les hele saken fra Min Mote her. 

Doruller og putetrend

Da jeg leste dette, måtte jeg bare prøve det selv også. Jeg har tidligere tatt bilder med doruller. (Se nederst i saken) Pute er enda morsommere. Det er ikke lett å posere med puter som eneste klesplagg, men det gikk, hehe.

Velger kreativitet

Jeg er nok en av de som velger kreativitet heller enn stillstand! Slik var jeg som barn også. Skjedde det ikke noe, kledde jeg meg ut eller lagde skuespill. 😉

Tar du utfordringen?

Her er dorullbildene. 🙂

Coronavirus: Quarantine day 10. How to be creative with toilet paper! 3 crazy tips

 

Her