Annonse

Rimelig ved stranden, nyrenovert, chill og med gode sommer-vibber. Jeg betalte kun 2500 kroner for en uke på Royalisa Palmiye Beach på Kleopatrastranden   i Alanya, Tyrkia.

 

Pusset opp for veldig mye penger

Det er sjelden jeg reklamerer for hoteller. Men når et slitent hotell jeg bodde på i Alanya i 2019 og 2020 fremstår i så ny og fresh drakt, må jeg nesten gjøre det. De nye svenske eierne har brukt en formue på  å  totalrenovere det falmede hotellet og gi deg den rette summer viben.

Topp beliggenhet ved stranden

Her er få fasciliteter. Beliggenheten er derimot helt ideell. Hotellet ligger rett på den populære Kleopatrastranden i Alanya, Tyrkia.  En råkoselig strandbar med god frokost, chill musikk  og supersøte kelnere og egen strand med gratis solstoler rett nedenfor veier opp. Og så fresht de har pusset opp! I like it! Jeg har lyst på alt interiøret, fra de tøffe lyktene til de kule bordene, bordbrikkene og de gode salatbollene i friske farger, turkis og terrakotta. Jeg blir inspirert til å pusse opp selv.

Voksenhotell med ung stil

Alle gjør sitt beste for at jeg skal trives. og kelnerne står ikke unna for en flørt.  Det er nesten for mye. Maten og drinkene er gode og musikken som skapt for å nyte late sommerdager. Dette er et voksenhotell med yngre gjester i forhold til nabohotellet Sunprime. Den andre naboen, Cooks Club er også modernisert, men jeg synes Bliss Beach fremstår enda koseligere. Og hotellet er bedre for lommeboken.

Vakker strand med Miami-bølger

Hva så med rommene? De er også pusset opp i behagelige duse farger og med stort speil som får rommet til å virke større. Det er rent og pent. Rommene kunne vært større og dusjen bedre og det to etasjes hotellet mangler heis. Bassenget er lite, halvt innendørs og under deler av dagens skyggen. Men det er ikke så farlig all den  tid du har tilgang på den flotte Kleopatra-stranden med Miami-bølger rett nedenfor. Her passer hotellets verter på at du har det som plommen i egget og du kan bestille mat og drikke på solstolen, om du ikke vil rusle få skritt opp til baren.

Nytt personale – bedre service 

Kofferten min ble båret til rommet av en serviceminded resepsjonist. Det minner meg på at jeg i 2020 måtte overtale stedets ansatt til å hjelpe meg. Nå går alt på skinner.

Wifi – et problem

Wifien har vært et stort problem her og høsten 2020 klaget jeg til sjefen da jeg oppholdt meg her noen uker. Jeg måtte sitte på baren i gaten ovenfor og låne wifi der for å få skrevet mine blogger. For et par uker siden traff jeg den nye eieren av Palmiye  på trimstudioet til Sunprime: Han sukket og sa de hadde fått mye klager på  internettet. Mandag skulle han bytte alt. Og nettet fungerer nå bedre men langt fra optimalt.  Jeg fikk feilmelding på bloggen og måtte bruke eget nett for å poste dette og laste opp bilder.

Et par dager senere fungerer det bedre. La oss håpe det varer!

Prisinfo: Det gode tilbudet fikk jeg ved å søke kun hotell på Tyrkiareiser sin hjemmeside. I Kemer/Viking Star  fant jeg det beste tilbudet på Snaptravel. Søk rundt og let opp gode tilbud og kontakt hotellet dersom det står fullt. Det hender de har ledig likevel.

 

Info: