Annonse

Pargahavn2

Jeg følte meg alt annet enn romantisk. Alle mine venner var single foreldre. Sammen hadde vi reist til Parga i Hellas med barna våre. Nå prøvde vi å få bord på en familie-restaurant til en omlag 80-100 stykker… Det var rundt 37 varmegrader i skyggen og servitøren så ut som hun holdt på å besvime da hun så det store reisefølget. Hvem var vi? En skole på tur? Men alt ordner seg i Hellas – selv om det kan ta litt tid. Etter noen timer fikk vi servert både mat, drikke og gresk dans.

Selv løp jeg rundt med kamera rundt halsen og jaktet på romantikk. Det var ikke en gresk sjarmør jeg lette etter. Jeg hadde fått et oppdrag, og det gikk ut på å lage en reiseartikkel om romantiske Parga.

Det viste seg å ikke bli noe problem. Parga er et romantisk sted, både for single, par og barnefamiler. Bare gjør som oss, reis til Parga sommeren 2013 – vi drar nå for sjette gang…

Artikkelen har stått i Norsk ukeblad.