Annonse

Jeg beveget meg ut av huset og vinterdvalen og på date! Fredag blir det ofte TV-kveld, men en middag på Kullebunden Spiseri fristet mer.

Jeg og kavaleren koste oss med chilimarinerte scampi og rosastekt filet av dåhjort. Begge deler smakte utmerket,og det var god stemning i lokalet. Jeg dro også kjensel på noen gamle kjente og de sa: «Du er aldri her.» Det stemmer – jeg er ingen fast traver på Kolbotn torg, jeg treffer nesten alltid venner i Oslo!

Testet den lokale puben

Det blir litt for nært for meg på Kolbotn og jeg slapper mer av i byen. Andre Kolbotn-folk derimot, tror jeg nærmes vanker her hver helg. Det var derfor de sa «Du er aldri her, Tine.»

Men når daten var i nærheten og det passet godt for begge å  møtes her, så ble det sånn.  Det angrer jeg ikke på. Vi hadde mye å snakke om, det var trivelig og det ble sent.

Fortsatt heter stedet på folkemunne «Terrassen». Det var mye lettere å uttale og huske enn «Kullebunden spiseri» som restaurantens nye eiere omdøpte stedet  til for noen år siden. Men den nye eieren ville ha mer lokalt preg og døpte restauranten etter et gammelt nan på Kolbon. Maten er om mulig enda bedre, så dette er et suksess-konsept.  Tidligere hadde vi ikke rare utelivet på Kolbotn, men med det nye senteret og 2-3 restauranter,  begynner det å komme seg.

Besøker du den lokale puben?

Les mer om Terrassens nye eier her. 

Meny, se her.

CHILIMARINERTE SCAMPI PÅ EN SENG AV SALAT, med brød og smør

ROSASTEKT FILET AV DÅHJORT
Gulrøtter, rosenkål, solbærsaus, amadinepotet og tyttebær