Annonse

sexleketøy for par og single

Innestengt – og nye dager med restriksjoner: Det er sjelden jeg anbefaler sexleketøy. Men i disse tider, sier jeg ja til alt som kan redde forholdet. Hva med en par-boks for nytelse og heite overraskelser? Til deg som er alene har jeg tips nederst i saken.

Erna sa vi kan kjøpe noen fine brettspill og late som om vi er på hytta. Men brettspill blir tørt i lengden. Hva med å prøve noe nytt, nemlig en erotisk parboks fra Sinful?

Sinful 10 Day Love Challenge Parboks

Om pakken holder hva den lover, kan det bli hetere på hjemmeplan enn du har drømt om. Hør bare på reklamen:

«Drømmer dere om 10 frekke dager i erotikkens tegn? Med Sinful 10 Day Love Challenge Parboks får dere både nytelse og heite overraskelser.

Den elegante boksen inneholder 10 ulike produkter dere kan nyte sammen. Her er det rike muligheter for å eksperimentere og utforske hverandre på ny, og leke dere frem til en masse deilige orgasmer.»

En perfekt gave til din kjære

«Boksen er en perfekt gave uansett om det er Valentinesdag, bryllupsdag eller en helt vanlig onsdag. Man trenger nemlig ingen spesiell anledning for å kunne feire og skjemme bort hverandre.

Det er opp til dere om dere kan holde dere til å åpne kun en luke hver uke, eller om dere ikke kan dy dere fra å åpne alle på en gang. Uansett hva dere velger, er det lagt opp til mange timers frekk lek med hverandre.

Husk glidekrem

Sinful 10 Day Love Challenge Parboks inneholder manualer til hvert produkt på både dansk, svensk, norsk, engelsk og finsk.

Vi anbefaler at du kjøper med en vannbasert glidekrem for en ekstra god opplevelse.»

Alene? Lek deg til deilige orgasmer og nyt deg selv

Apropos glidekrem! Den er perfekt å bruke alene også.

Glidekrem – perfekt for egensex

En god glidekrem lukter godt og gir deilig fukt dere nede, noe som gjør det lettere når du fantaserer deg til deilige orgasmer. 2 av 3 kvinner, trolig fler,  trenger stimuli av klitoris for å få orgasme, og alene har du ingen forstyrrende elementer. Ingen mann som trenger for fort på og ikke forstår seg på kvinnekroppen eller forspill.

Skum, såper og undertøy

Start med et deilig skumbad eller en dusj med deilige såper og oljer. Barbér deg om du føler for det. Sett på yndlingsmusikken din. Kjenn hvor god og myk du er. Nyt deg selv.

Rekordmange bestiller dildoer nå. Det kan du også gjøre på Sinful via linken under. Men å onanere og bare bruke fingeren er vel så anbefalt av eksperter. Ikke bare grunnet nytelsen: Det hjelper mot urinlekkasje og styrker bekkenbunnsmusklene.

Flere tips: Par: Bestill noe lekker massasjeolje, og massér hverandre.

Alle: Bestill noe sexy undertøy eller en lekker nattkjole, bare til deg selv. Det vil garantert gjøre at du føler deg mer kinky.

Lykke til med sexlivet, både som singel og par.

Her er par-linken til heftige overraskelser.